Evenimente e-commerce recomandate de TRUSTED.ro

de | 19/08/2014 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Chiar dacă mulți dintre noi încă sunt plecați în concediu, iar alții încă nu au scăpat de nisipul din rucsac, sfârșitul verii bate la ușă și aduce evenimente despre comerț electronic pe care nu trebuie să le ratezi.

Școala de vara de Comerț Electronic GPeC (27 august-1 septembrie)

UPDATE: Găsești aici un articol despre cum a fost la Școala de vara GPeC 2014.

Te-ai întors recent din concediu și deja plănuiești altă evadare? Trecerea de la mare la birou poate fi mult mai ușoară dacă alegi să mergi la Școala de vara GPeC. Te așteaptă 5 zile de cursuri intensive de comerț electronic și multe alte activități în aer curat de munte, într-o atmosferă de vis din Moeciu de Sus, județul Brasov.

evenimente e-commerce 2014: scoala de vara de comert electronic gpecPe parcursul evenimentul vor fi prezenți 17 specialiști care îți vor aduce informații necesare din domeniu. Bogdan Manolea, co-fondator TRUSTED.ro, se află printre aceștia și va prezenta avantajele și dezavantajele magazinelor online în urma noii legislații în comerțul electronic.

Meet Magento România (13 septembrie)

Seria de evenimente Meet Magento debutează în România la Cluj-Napoca și aduce față în față programatori, furnizori de servicii și comercianți online. „Organizatorii au pregătit o zonă de expoziție pentru furnizorii de servicii și o conferință generală urmată de două trackuri specializate pentru participanți, unul tehnic, dedicat cu precădere dezvoltatorilor Magento dar și unul business, dedicat proprietarilor de magazine, oamenilor de marketing și furnizorilor de servicii”, potrivit comunicatului de presă.

Magento aparține companiei eBay și este un program și o platformă de comerț electronic. 34% dintre magazinele online din lume folosesc serviciile lor, iar printre clienții acesteia se numără branduri de renume. Evenimentele denumite Meet Magento sunt concepute cu scopul de a promova serviciile companiei, dar au devenit și puncte de întâlnire pentru programatori și specialiști din domeniu. În Europa aceste evenimente sunt organizate din 2009, iar anul acesta vor avea loc în mai mult de 10 de țări din întreaga lume.

Pagina actualizată cu evenimente poate fi găsită aici.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne