Promoția TRUSTED.ro – Shopping online din magazine de încredere, la prețuri reduse!

de | 21/04/2014 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Pentru că tocmai a fost Paștele, ne-am gândit să vă facem și noi o surpriză, așa că am decis să lansăm campania “Promoția TRUSTED.ro”, prin care vrem să vă încurajăm să cumpărați online, dar nu oricum, ci la prețuri foarte bune.

Prin urmare, săptămânal, în fiecare miercuri, vă vom prezenta pe pagina noastră de Facebook un produs de la unul din magazinele din rețeaua Trusted.ro, precum și un cod de reducere aferent care vă va permite să achiziționați produsul respectiv la un preț special. Codul de reducere va putea fi folosit pe tot parcursul zilei de Miercuri pana la ora 24.00, în limita stocurilor disponibile. În cazuri speciale, magazinele partenere vor permite utilizarea codurilor de reducere pentru o întreagă gamă de produse, dar reducerea TRUSTED.ro nu va putea fi cumulată cu alte reduceri existente deja la anumite produse. Reducerile acordate vor fi de minimum 20%.

Promoția din această săptămână vine de la Originals.ro, iar săptămâna viitoare, predăm ștafeta magazinului online Amafashion.ro. Vă așteptăm cu drag pe pagina noastră de Facebook pentru a descoperi produsul cu preț special!

De ce „Promoția TRUSTED”?

Vrem să le propunem  românilor o experiență plăcută de shopping online, adică prețuri mici și servicii de calitate, la standardele pe care le îndeplinesc toate magazinele care au primit Marca de Încredere TRUSTED.ro.

TRUSTED.ro își propune să sprijine comerțul online și să intermedieze comunicarea dintre clienți și magazinele online. TRUSTED.ro nu obține niciun avantaj financiar în această campanie. Tranzacțiile se vor desfășura doar între consumatori și magazinele online participante, fără niciun fel de implicare din partea TRUSTED.ro.

Ce înseamnă TRUSTED.ro

TRUSTED.ro propune un set de standarde (atât obligații legale, cât și bune practici) pe care magazinele online trebuie să le îndeplinească pentru a primi această certificare. Îndeplinirea standardelor este verificată de cel puțin două ori pe an, dar și ori de câte ori există o plângere întemeiată în acest sens. În prezent, 170 de magazine online românești fac parte din rețeaua TRUSTED.ro. Acesta este un proiect implementat de Gala Premiilor eCommerce, Legi-internet.ro și Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România. Niciunul cele trei organisme nu este implicat în activități de comerț electronic, asigurându-se astfel obiectivitatea certificării.

Persoana de contact:
Geo Doba
geo@trusted.ro

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștri
Newsman
Mobilpay
Avocatnet.ro
InboxTarget

Urmărește-ne