Marca de Încredere TRUSTED.ro atrage noi magazine online

de | 3/03/2014 | 0 comentarii

Reading Time: 5 minutes

Noile magazine care au primit atestarea TRUSTED.ro sunt atât de variate încât avem speranță că sectorul comerțului electronic în România este în continuă creștere. Nișele magazinelor proaspăt incluse în programul nostru de certificare merg de la haine la electronice, de la cadouri la echipament sportiv și de la cabine de duș la sisteme antiefracție.


Eurosec.ro

eurosecEurosec.ro comercializează sisteme de alarmă pentru efracţie, sisteme de supraveghere video, detecţie şi avertizare de incendiu, controlul accesului, interfoane şi videointerfoane. Eurosec este un furnizor de sisteme de securitate care reprezintă producătorii din domeniu la nivel mondial. Misiunea magazinului este de a asigura un pachet integrat de produse şi servicii de securitate de calitate în conformitate cu cerinţele şi nevoile clienţilor. Ne adaptăm în permanentă cerinţelor pieţei şi nevoilor clienţilor noştri, iar ţelul nostru este să oferim cele mai bune produse şi servicii în domeniul în care activăm. Este un magazin online, dar oferă şi consultanţă gratuită clienților, atât la configurarea sistemului dorit, cât şi post-vânzare.


Cadoria.ro

cadoriaMagazin online de cadouri personalizate. Cadoria este rezultatul experienţei de 10 ani în domeniul materialelor promoţionale şi al tehnicilor de personalizare al companiei Direct Target. Magazinul consideră că un client mulţumit reprezintă cea mai bună carte de vizită, iar succesul unei astfel de afaceri este construit prin propagarea satisfacţiei fiecărui client în cercurile de cunoscuţi şi prieteni.


Haineprichindei.ro

haineprichindeiHaine de calitate pentru copii şi bebeluşi. Încălţăminte, botoşei, body-uri, pulovere, rochii, salopete, pantaloni, pijamale, jucării, cărucioare. Magazinul are și un blog în care părinții vor găsi periodic sfaturi despre creșterea copilului și sfaturi privind achiziționarea celor mai potrivite produse de puericultură.


Cabina-dus.ro

cabina-dusItalbox este o companie românească care produce din anul 2000 cabine de duș cu materie primă din Italia. Produce cabine de duș din PVC atât pentru căzi de duș cât şi pentru căzi de baie. Uşile acestor cabine de dus se pliază armonic, lăsând un spaţiu generos de acces în zona de duș.


Shopaddict.ro

shopaddictAcest magazin comercializează piese şi accesorii auto, staţii şi antene CB și alte produse electronice. Shopaddict are și o versiune pentru dispozitive mobile foarte utilă, având în vedere tendința de creștere a numărului achizițiilor online prin intermediul tabletelor și smartphone-urilor.


Fly-go.ro

fly-goDe șase ani, acest magazin online combină zborurile pe toate destinaţiile posibile astfel clientul să iasă în câștig. Într-o lume agitată, în care un minut are jumătate din secundele alocate în mod normal, un sistem rapid de rezervare de bilete de avion online contează. Pentru cei care vor mai mult, consultanţii de la Fly-go pot personaliza călătoria.


Farmablu.ro

farmabluAici clienții pot găsi peste 10.000 de produse medicale şi medicamente la preţuri mici. Există o secţiune de întrebări adresate farmacistului, noutăți din lumea farmaceutică și sfaturi pentru farmacia casei tale. Gama de produse se extinde către dietă şi alimentaţie, îngrijirea femeii, a mamei și a copilului.


Latextile.ro

latextileMateriale textile de mercerie – dantelă, brocart, bumbac, catifea, crep satin, dantelă, doc, finet, jerseu, mătase – dar și tapiţerie și mașini de cusut. Produsele se livrează în toată ţara în maximum 48 de ore. Latextile.ro importă cele mai bune materiale textile din Dubai, Polonia, Turcia şi se ocupă cu acest bussiness de peste 15 ani.


Rohboutique.ro

rohboutiqueMagazin online de îmbrăcăminte şi accesorii pentru doamne. Îmbrăcăminte de damă pentru diferite categorii de vârstă şi stiluri. Pe lângă confecţii, pe site-ul acestui magazin găsiți și accesorii precum: curele, genţi şi bijuterii.


Arenainstalatiilor.ro

arenainstalatiilorMagazin online specializat pe centrale termice, sisteme de climatizare, încălzire în pardoseală, sisteme de irigaţie, robineţi industriali. Găsiți în acest magazin online tot ce doriți din fiecare din aceste domenii. Este un site ergonomic: partea de sus este rezervată categoriilor de produse și promoțiilor, iar subsolul este ocupat cu ghidul cumpărătorului.


Abdcomputer.ro

AbdcomputerLa ABD Computer, clienții au la dispoziție o variată gamă de laptop-uri, calculatoare desktop, monitoare, imprimante şi servere second hand. Livrarea se face din stoc, în 24 ore. La o comandă minimă de 300 de lei și abonarea la newsletter, clientul primește 50 de lei cadou.


Watchexpert.ro

watchexpertMagazinul Watchexpert este condus de un colectiv pasionat, specializat în orologerie.La aproape un an de la deschiderea sa, magazinul are în ofertă peste 3.000 de modele de ceasuri şi un stoc fizic de peste 500 produse livrabile în 24 ore. Watchexpert.ro oferă consultanţă gratuită la alegerea unui ceas pentru uz personal sau pentru cadou, în funcţie de preferinţele fiecăruia, alături de review-uri şi informaţii folositoare din domeniul orologeriei.


Photofancy.ro

photofancyPhotoFancy este o firmă germană cu răspundere limitată (GmbH), fondată în 2013, cu sediul în Garbsen, Germania. Vizitatorul are posibilitatea de a imprima fotografia individuală pe o varietate largă de produse, acordându-i astfel o mai mare valoare. PhotoFancy intenționează să pună în aplicare toate măsurile necesare pentru a asigura cliențiilor o experiență pozitivă de cumpărături: serviciu gratuit de asistență telefonică, broșuri privind informații și oferte, servicii de ambalare.


Urăm tuturor magazinelor nou atestate TRUSTED.ro mult succes și încredere din partea clienților!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne