Doar 7 zile până la Conferințele Naționale de E-Commerce, powered by GPeC

de | 21/05/2013 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Pe 27 si 28 mai 2013 au loc Conferintele Nationale de E-Commerce, organizate in cadrul celei de a 8-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce. Evenimentul se va desfasura in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms situat in Calea Rahovei nr. 198A, iar in cele doua zile au loc keynote speeches, dezbateri publice si 8 workshop-uri in paralel pe subiectele de actualitate in comertul electronic.

Peste 30 de speakeri si traineri – nume sonore ale industriei online – vor participa la Conferintele Nationale de E-Commerce, iar temele de dezbatere vizeaza toate aspectele importante pentru cei care activeaza in piata de comert electronic: situatia actuala a pietei, plati online, servicii de curierat, marketing online, marketing afiliat, SEO, PPC, Analytics, social media, e-mail marketing, perspectiva marilor jucatori asupra comertului online.

Agenda completa a evenimentului este disponibila pe website-ul Galei Premiilor eCommerce la www.gpec.ro/conferinte.

Taxa de participare este de 100 euro/persoana pentru ambele zile de eveniment, daca inscrierea se face pana pe data de 23 mai, ora 23:59. In intervalul 24-26 mai, taxa va fi de 150 euro/persoana. Magazinele online care participa in competitia GPeC si se inscriu pana pe 23 mai beneficiaza de gratuitate in limita a doua persoane/magazin.

“Conferintele Nationale de E-Commerce sunt deschise tuturor celor interesati de comertul electronic, nu doar magazinelor care participa in competitia GPeC. Sigur, magazinele inscrise la GPeC au gratuitate in participarea la Conferinte, dar toti cei implicati in domeniu sunt asteptati la cel mai important eveniment de e-commerce al anului”, precizeaza Andrei Radu, Fondatorul Galei Premiilor eCommerce.

Inscrierea la Conferinte se face prin completarea formularului de participare, accesibil pe www.gpec.ro/conferinte.

Cele doua zile de conferinta se vor incheia cu modulul de networking si business deals “E-Commerce Zone“, in cadrul caruia sunt asteptati furnizorii de servicii si solutii e-commerce pentru a-si prezenta oferta in fata magazinelor online participante. Pentru detalii despre cum puteti fi expozant in cadrul E-Commerce Zone, trimiteti un e-mail la contact [@] gpec.ro, lasand in semnatura coordonatele de contact.

Nu in ultimul rand, organizatorii anunta ca prin intermediul parteneriatului cu 2Parale, sunt oferite 5 locuri gratuite la workshop-ul de marketing afiliat sustinut de invitatul special al Conferintelor, Evghenii “Geno” Prussakov – unul din top 3 experti la nivel mondial in Affiliate Marketing.

Asadar, mai sunt doar 2 zile pana pe 23 mai in care puteti beneficia de oferta earlybird de inscriere la Conferinte pentru pretul special de 100 euro/persoana (ambele zile).

“Nu ratati Conferintele Nationale de E-Commerce daca activati in domeniu pentru ca vom diseca toate aspectele importante ale comertului electronic. Va asteptam pe 27 si 28 mai, la Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti, incepand cu ora 08:30, pentru 2 zile de e-commerce pe paine alaturi de cei mai buni specialisti!”, este indemnul lui Andrei Radu.

Conferintele Nationale de E-Commerce sunt organizate in cadrul Galei Premiilor eCommerce 2013. Partener media agreat al Conferintelor: PaginaDeMedia.ro.

Gala Premiilor eCommerce 2013 este un eveniment sustinut de: Banca Transilvania, Cargus, DPD Romania, FAN Courier, MasterCard, Orange, UIS, VISA, Zumzi

Cu sprijinul: Agile Media, CasaDeTraduceri, ClickTale, ECOMpedia, eName, Silkweb, TeamDeals, TRUSTED.ro, WebDigital, ZeList

Parteneri media: AvocatNet, PaginaDeMedia.ro, Blogal Initiative, Computer Blog, Comunicate De Presa, DAS Cloud, Hotnews, IAB Romania, Kiss FM, Laptop News, Radio Romania Cultural, ShopMania, Trafic, Ulise

Bloguri partenere: Chinezu, Cristi Dorombach, Iyli, Lavinia Biberi, Liviu Taloi, Victor Kapra, Sabina Cornovac, Sorin Rusi, Stefan Murgeanu, Alex Mihaileanu, Marius Calugaru

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne