2Parale lansează un studiu despre marketingul afiliat din România

de | 4/04/2013 | 0 comentarii

Reading Time: < 1 minute

2Parale își invită afiliații la un amplu studiu. Prin completarea formularului de la Google Docs, afiliații vor furniza informații care-i vor ajuta pe cei de la 2Parale să se perfecționeze și să-și adapteze serviciile la piața românească.

După compilarea și interpretarea rezultatelor, utilizatorii înscriși în 2Parale vor beneficia de o colecție de resurse utile în marketingul afiliat.

Pe blog-ul companiei, 2Parale explică de ce este nevoie de un asemenea studiu în România:

Multe intrebari pentru care am incercat sa oferim raspunsuri de-a lungul celor mai bine de 4 ani de cand 2Parale a lansat primele campanii de afiliere din Romania.

Este nevoie insa de o imagine mai ampla, corespunzatoare nivelului actual de dezvoltare al pietei. 2Parale a depasit recent pragul de 4 milioane de lei reprezentand suma comisioanelor castigate de afiliatii din retea, iar zilele acestea ne pregatim sa aniversam impreuna 20.000 de afiliati in 2Parale.

Piata de afiliere si-a castigat notorietatea si a atras interesul a sute de advertiseri care investesc in acest canal de promovare. Stim ca impreuna putem creste mai mult, atat ca retea, cat si ca industrie. In acest sens am demarat primul nostru studiu dedicat afilierii din Romania.

Afiliații care doresc pot folosi bannerele special create pentru promovarea campaniei (disponibile în contul de afiliat).

Chestionarul este disponibil pînă în 28 aprilie 2013.

2Parale este unul dintre partenerii rețelei TRUSTED.ro. Citiți detalii despre parteneriat.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne