PROFIL eMenatwork.ro, pentru utilizatorii moderni

de | 6/12/2012 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Lansat în octombrie 2010, eMenatwork.ro reprezintă divizia e-commerce a grupului Menatwork, furnizor complet de soluții, servicii și materiale pentru construcții, finsaje și amenajări de interior și exterior.

Prezent de aproape două decenii pe piața de profil din România, Menatwork a evoluat de la o firmă de comerț și prestări servicii la un grup format din 25 de companii din care șase de producție. Acestea au ca misiune furnizarea de soluții integrate, complete și a reușit de fiecare dată să ofere produse inovatoare, eficiente, stabilind astfel noi tendințe în domeniu.

Urmând această misiune, site-ul e-commerce eMenatwork.ro, materializează viziunea în zona utilizatorilor moderni. Magazinul online oferă produse și soluții personalizate nevoii clientului, așa cum reiese și din sloganul “Soluții de calitate pentru construcții de calitate”.

Marca de Încredere TRUSTED.ro confirmă seriozitatea echipei asupra dezvoltării business-ului în comerțul electronic și siguranța îndeplinirii condițiilor legale și a standardelor de audit, ceea ce înseamnă un real avantaj pentru clienți.

Câștigarea titlului de cel mai bun magazin online în 2012, la categoria “Home & Garden”, în cadrul celei de-a VII-a ediție a Galei Premiilor e-Commerce, recompensează dedicația și munca depusă de tânără echipă eMenatwork.ro.

Prezența pe Facebook asigură interacțiunea într-o manieră mai puțin tehnică, atingând mai mult latura de design și funcționalitate a business-ului în care acționăm.

Articolele din Know-How Center, împreună cu filmulețele de pe Youtube, oferă o prețioasă sursă de informare în educarea publicului consumator pentru alegerea unor produse/soluții calitative, care în timp pot însemna o reală economie (LED, gard, cărămidă aparentă).

eMenatwork.ro pune accent pe consultanță acordată prin fomularul de “asistență tehnică produs” sau telefonic și se adresează unor consumatori diverși: utilizatori casnici, arhitecți, meseriași, constructori, ingineri etc.

Firma intenționează în viitor să surprindă vizitatorii cu instrumente și sisteme de calcul, astfel încât achiziția de materiale de construcții și amenajări interioare să devină facilă tuturor utilizatorilor, nu numai profesioniștilor.

——————————–

Acest profil face parte dintr-o serie de prezentări ale magazinelor atestate Trusted.ro. Citiți și celelalte profiluri.

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne