Trei magazine noi au primit Marca de încredere TRUSTED.ro

de | 15/11/2012 | 0 comentarii

Reading Time: < 1 minute

TRUSTED.ro a acordat Marca de încredere unor noi magazine online care au îndeplinit criteriile de atestare. Cele trei noi magazine oferă produse și servicii diverse.

Atria.ro este magazinul către care vă puteți îndrepta online atunci când vă decorați casa. Site-ul oferă perdele, draperii și galerii, tapet, lenjerii de pat, dar și perne, covoare și tablouri.

Officedirect.ro este un magazin specializat pe birotică și papetărie. De asemenea, magazinul oferă serviciul de reîncărcare a cartușelor pentru imprimante, preluarea și predarea acestora fiind făcută de curierii proprii.

Lumea-auto.ro oferă produse pentru posesorii de automobile, după cum sugerează și numele. Promisiunea magazinului este să livreze orice produs din stoc, oriunde în România, în maximum 48 de ore.

Le urăm noilor membri bun venit în rețeaua Trusted.ro și ne exprimăm speranța că Marca de încredere pe care au obținut-o de curând le va spori încrederea în ochii cumpărătorilor și le va crește afacerea.

Despre Trusted.ro
TRUSTED.ro propune un set de standarde (atât obligații legale, cât și bune practici) pe care magazinele online trebuie să le îndeplinească pentru a primi această certificare. Îndeplinirea standardelor este verificată de cel puțin două ori pe an, dar și ori de câte ori există o plângere întemeiată în acest sens.
TRUSTED.ro este un proiect implementat de Gala Premiilor eCommerce, Legi-internet.ro și Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România. Niciunul cele trei organisme nu este implicat în activități de comerț electronic, asigurându-se astfel obiectivitatea certificării.

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne