PROFIL Photosetup, un magazin cu obiectivul îndreptat către clienți

de | 12/11/2012 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Photosetup este o marcă înregistrată a firmei Simus Trading care este pe piața românească de peste 14 ani. Photosetup.ro s-a deschis în 2012, din dorința companiei de a fi mai aproape de clienții săi și pentru a le oferi posibilitatea să găsească mai ușor produsele dorite.

Nu este doar un magazin on-line, este un întreg suport tehnic atât pentru pasionații de fotografie, cât și pentru specialiștii din domeniul foto. Este locul în care fotografii, alături de produse performanțe, găsesc sfaturi de fotografie, lecții foto, tutoriale video, cronici de produse și promoții.

Comenzile se fac doar online, iar livrarea produselor se face foarte rapid, din stocul propriu, după o logistică foarte bine pusă la punct.

Site-ul are un sistem de bonificații foarte bun pentru clienții Photosetup,  dintre care:

  • cupon de 10% reducere la prima cumpărătură on-line
  • card de membru, puncte bonus la achiziția produselor
  • transport gratuit la comenzile de minimum 100 de lei

Pentru Photosetup, grijă față de client este cea mai importantă și se întâmplă destul de des să primească laude din partea celor care au comandat produse de pe site. Echipa din spatele magazinului este alcătuită din specialiști în domeniul foto. Consultații de vânzări de la Photosetup sunt foarte atenți la nevolie clienților și adoptă un stil prietenos și apropiat.

Clienții vin adesea cu întrebări prin diversele mijloace puse la dispoziție – e-mail, telefon, chat live. Cele mai multe întrebări sunt de ordin tehnic și aici intervin consultanții magazinului cu răspunsuri și sfaturi.

Fiind direct importator al produselor, magazinul dispune de depozite proprii și de un show-room unde o parte dintre produsele importante pot fi testate înainte de cumpărare.

Photosetup se implică constant în viața comunităților foto din România, organizând diferite evenimente în scop educațional. Magazinul este prezent la diferite workshop-uri organizate de fotografi consacrați sau la școlile foto din România, oferind diferite facilități cursanților, atât prin posibilitatea testării sau a lucrului cu echipamente performante, fie cu diferite reduceri.

Magazinul este prezent pe Facebook și pe Twitter și Photosetup are un blog pe care publică articole tehnice și cronici de produs.

Photosetup este mândru de obținerea Mărcii de încredere Trusted.ro, de aceea marca este afisată pe o latură a site-ului, vizibilă în fiecare pagină. Reprezentanții magazinului consideră că această marcă aduce un plus de încredere, alături de elementele proprii companiei.

——————————–

Acest profil face parte dintr-o serie de prezentări ale magazinelor atestate Trusted.ro. Citiți și celelalte profiluri.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne