Avanticart.ro devine partener al rețelei TRUSTED.ro

de | 17/09/2012 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Avanticart devine partener Trusted.ro și va beneficia de avantajele oferite de rețeaua noastră. Prin parteneriatul încheiat cu TRUSTED.ro, Avanticart garantează calitatea magazinelor online pe care le creează, angajându-se să le construiască din punct de vedere tehnic respectând standardele TRUSTED.ro.

„Apariția TRUSTED.ro pe piața românească e mai mult decât binevenită. În străinătate, astfel de certificări și mărci de încredere există de mult timp iar utilitatea lor a fost dovedită. Mă bucur că există și în România un astfel de program de certificare a magazinelor online. Pot spune chiar că TRUSTED.ro este o necesitate pe piața națională, venind să completeze ceea ce făcea până acum Gala Premiilor eCommerce (de unde a pornit de fapt Trusted.ro)”, detaliază Mihai Brehar, owner Avanticart.

„Ne bucură foarte mult apropierea lui Avanticart de Trusted.ro. Încrederea pe care clienții o au în Avanticart se transferă asupra Trusted.ro și acest parteneriat nu poate avea decât rezultate pozitive. Marca de încredere pe care noi o oferim clienților de la Avanticart va fi o dovadă în plus a profesionalismului serviciilor acestora”, declară George Hari Popescu, responsabilul cu comunicarea Trusted.ro.

Prin acest parteneriat, Avanticart.ro dorește să ofere un avantaj clienților săi  (magazine online), să-i îndrume de la început spre un mediu transparent, conform legislației în vigoare, pentru a beneficia la rândul lor de încrederea clienților finali.

Cu Avanticart.ro, clienții care doresc un magazin pe Internet beneficiază de toate serviciile necesare pentru o dezvoltare online sănătoasă, atât din punct de vedere tehnic (instalare, găzduire, configurare, optimizare) cât și din punctul de vedere al marketingului și al promovării. Facilităţile platformei AvantiCart includ:

  • întocmirea de facturi și tipărirea de bonuri fiscale
  • recepția mărfii și gestiunea stocului
  • comenzi către furnizori
  • acceptarea plăţii online cu cardul
  • și multe altele

Despre Trusted.ro

TRUSTED.ro propune un set de standarde (atât obligații legale, cât și bune practici) pe care magazinele online trebuie să le îndeplinească pentru a primi această certificare. Îndeplinirea standardelor este verificată de cel puțin două ori pe an, dar și ori de câte ori există o plângere întemeiată în acest sens.

TRUSTED.ro este un proiect implementat de Gala Premiilor eCommerce, Legi-internet.ro și Asociația pentru Protecția Consumatorilor din România. Niciunul cele trei organisme nu este implicat în activități de comerț electronic, asigurându-se astfel obiectivitatea certificării.

Despre BMR SOFT

S.C. BMR SOFT S.R.L., firma care a dezvoltat AvantiCart are mai mult de șapte ani experiență în domeniul comerțului electronic și oferă servicii IT încă din anul 2003. Din anul 2008, S.C. BMR SOFT S.R.L. gestionează cu success site-ul www.sosetaria.ro, primul magazin online din România specializat în vânzarea de ciorapi, colanţi, dresuri și șosete, iar din 2010 dezvoltă platforma de comerț electronic Avanticart.ro.

Pentru mai multe informaţii:
Mihai Brehar
contact@avanticart.ro
George Hari Popescu
george@trusted.ro

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne