PROFIL Strollers.ro, magazinul părinților, în beneficiul copiilor

de | 12/09/2012 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Strollers.ro este un magazin online care există în e-commerce-ul românesc încă din 2008. Dacă la început traficul a fost constant, din 2010 acesta a crescut vizibil, după ce magazinul a fost implicat în numeroase campanii alături de parteneri.

Produsele care se vând foarte bine depind mult de perioada din an. În general, se vând bine tot anul cărucioarele, pătuțurile, scaunele auto. Produsele și promoțiile sunt anunțate și pe pagina de Facebook a magazinului, acolo unde s-au adunat aproape 10.000 de Like-uri.

Pagina de Facebook este locul unde putem să construim o relație solidă și de lungă durată împreună cu clienții noștri, spune Bogdan Briciu, administrator Strollers.ro.

Iar acești clienți sunt solicitanți: zilnic, ei trimit întrebări. Cele mai frecvente se referă la disponibilitatea unor produse în alte variante de culoare. De asemenea, unii sunt interesați de campaniile viitoare ale magazinului. Cele mai multe întrebări vin prin telefon și pe chat.

Pe blogul Strollers.ro bate vântul, dar reprezentanții magazinului spun că intră într-o etapă de rebranding și lucrează la un plan pentru a oferi cititorilor un conținut de calitate.

Intenționăm să lucrăm cu psihologi și doctori pentru a veni cu anumite sfaturi utile pentru părinți și nu numai, dezvăluie Bogdan Briciu.

Magazinul Strollers a pus încă de la început pe primul loc clientul. Se încearcă o îmbunătățire constantă a serviciilor și diversificarea ofertei de produse și de conținut. Este singurul magazin online cu produse pentru copii care are o versiune pentru dispozitive mobile a site-ului, afirmă Bogdan Briciu.

Suntem singurul magazin online pentru copii ce oferă informațtii foarte clare asupra livrării produselor și estimarea livrări. Dispunem de un motor performant de căutare. Starea unei comenzi este furnizată clienților constant prin intermediul email-ului si a SMS-urilor.

O gamă nouă de produse și-a făcut loc de curând pe site: jocuri și jucării. A fost dorința cumpărătorilor și iată că Strollers s-a conformat. Produsele noi intră săptămânal în stoc, iar stocurile sunt actualizate aproape zilnic. Este unul dintre avantajele de piață a site-ului.

Pentru acest magazin online românesc, asistența oferită clienților la alegerea unui produs este cel mai important standard. De asemenea, comunicarea constantă, prin toate canalele disponibile, cu comunitatea, este foarte importantă.

Comenzile online sunt simplu de realizat la Strollers.ro. Este rezultatul unui efort depus timp de un an de o echipă de specialiști.

Strollers dispune la ora actuală de un sistem de check-out considerat unul dintre cele mai bune de pe piață: ușor de folosit, intuitiv, atractiv, simplu.

Trusted.ro reprezintă garanția faptului că un magazin online este serios și respectă un set minim de reguli de bun simț pentru cumpărătorul online.

Pe noi ne-a ajutat foarte mult în a crește încrederea clientului nostru în Strollers.ro. Nu stiu dacă știți, dar am fost primul magazin atestat Trusted.ro, afirmă Bogdan Briciu.

Marca de încredere este apreciată de Strollers pentru că sunt puține foruri în România care să asigure un set minim de reguli ce trebuie respectate de un magazin online.

Strollers.ro este câștigătorul a numeroase premii 1 la Gala Premiilor eCommerce din Romania, în ultimii 3 ani:

  • Cel mai bun magazin online cu articole pentru copii – 2009, 2010, 2011
  • Cel mai bun start-up – 2009
  • Cel mai bun magazin online cu traditie – 2010, 2011
  • Cel mai bun magazin online user’s choice – 2010

Iată deci un magazin online dedicat copiilor, dar cu o viziune matură asupra e-commerce-ului autohton.

——————————–

Acest profil face parte dintr-o serie de prezentări ale magazinelor atestate Trusted.ro. Citiți și celelalte profiluri.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne