Legi-internet.ro

Legi-internet.ro este un proiect de promovare a legislatiei in domeniul Internetului initiat de catre Bogdan Manolea in 2001.

Site-ul Legi-internet.ro reprezinta un punct unic de informare cu privire la noutati, legislatie, jurisprundenta din Romania si straintatea cu privire la domeniul dreptului tehnologiei informatiei.

In zona legislatiei aplicabile comertului electronic, Legi-Internet.ro a fost si este principalul furnizor de informatie juridica detaliata despre regulile aplicabile comertului electronic din Romania, prin articole de specialitate pe intelesul tuturor publicate si in Revista Link2Ecommerce cind comertul electronic romanesc era la debut.

De asemenea, Bogdan Manolea este si jurat al Galelelor Premiilor E-commerce de la prima editie  pina in prezent, fiind unul dintre promotorii criteriilor juridice corecte pentru magazinele online.

Autor al brosurii 10 Sfaturi Juridice privind Comertul Electronic si al unor studii cu privire la metodele de auto-reglementare in zona de servicii online, Legi-Internet.ro este unul dintre partenerii fondatori ai proiectului Trusted.ro, avind responsabilitati in zona de creare si actualizare a criteriilor marcii de incredere, ca si a verificarii indeplinirii acestora.