Despre noi

Despre TRUSTED.ro

După experiența de peste 7 ani, timp în care am atestat câteva sute de magazine online din România și după unele discuții cu proprietari de site-uri de prezentare și alte pagini Web ale firmelor, am decis să extindem Marca de Încredere și către alte site-uri decât cele care se încadrează clar în categoria magazinelor online. Atunci când evaluăm site-uri profesionale, folosim un alt set de standarde, bazat pe legislație și bune practici diferite de cele pe care le verificăm la magazinele online.

TRUSTED.ro este un proiect implementat de Gala Premiilor eCommerce, Legi-internet.ro și Asociația Pro Consumatori. Niciunul dintre cele trei organisme nu este implicat în activități de comerț electronic, asigurându-se astfel obiectivitatea certificării.

Marca de Încredere Trusted.ro este un logo distinctiv acordat magazinelor online sau site-urilor profesionale care îndeplinesc standardele de calitate impuse de către proiectul TRUSTED.ro. Partenerul nostru în atestarea site-urilor profesionale este Termene.ro.

Suntem partenerul local de încredere pentru România al Mărcii Globale de Încredere Safe.Shop. Această marcă ajută magazinele online din România să vândă mai ușor în toată lumea sau să se extindă la nivel global. Citește detalii despre acest program.

→ Consultați standardele de verificare a site-urilor profesionale

Vedeți care sunt avantajele pe care le oferim site-urilor profesionale

Iată pașii obținerii Mărcii de Încredere TRUSTED.ro

Consultați lista site-urilor profesionale atestate

> Citiți noutăți despre programul TRUSTED.ro și știri din comerțul electronic românesc și global pe blog-ul nostru.