Intră în programul de mentorat GPeC Proficiency și poți câștiga Premiul “Vocea clienților” – ediția 2023

de | 21/06/2023

Reading Time: < 1 minute

Sistemul de feedback Opinii de incredere dezvoltat de Trusted.ro este un sistem prin care orice magazin certificat TRUSTED are opțiunea de a colecta recenzii reale de la clienții săi, într-un mod transparent, precum și de a le afișa pe site-ul propriu, alături de media notelor date de clienți. Toate acestea sunt menite să crească încrederea consumatorilor în magazinul online, prin afișarea tuturor opiniilor date de alți cumpărători reali ai acelui magazin. Până în acest moment avem peste 360.000 de recenzii înregistrate de la clienți reali ai magazinelor online.

 

Dacă ai un magazin online înscris în programul de mentorat GPeC Proficiency 2023 și folosești sistemul nostru de recenzii (oferit gratuit tuturor magazinelor ce dețin marca de încredere TRUSTED.ro), ai șanse să câștigi premiul “Vocea Clienților” 2023. Pentru a te califica la acest premiu, magazinul online trebuie sa îndeplinească următoarele criterii: 

  • Să fie înscris în programul GPeC Proficiency 2023
  • Să folosească sistemul de recenzii oferit de TRUSTED.ro, Opinii de incredere
  • Să aibe minim 100 de recenzii înregistrate prin acest sistem în perioada 1 octombrie 2022 – 15 septembrie 2023

Premiul se acordă magazinului cu cea mai mare medie înregistrată, urmând criteriile de mai sus. 


Vezi aici cine a câștigat anul trecut premiul Vocea Clienților, precum și celelalte premii oferite în cadrul Galei Premiior E-commerce 2022.

0 Comentarii

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștri







Newsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne