Te invităm la GPeC SUMMIT 22-23 Mai cu 20 EUR Discount

de | 4/05/2023

Reading Time: 2 minutes

În calitate de parteneri GPeC, ne bucurăm să vă oferim un discount special de 20 de euro din valoarea oricărui tip de bilet la evenimentul GPeC SUMMIT 2223 Mai – cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din România, care va avea loc cu prezență fizică în București.

Introdu codul de discount TRUSTGPEC în câmpul Cod reducere din formularul de înscriere (în al doilea pas, după ce ai ales tipul de bilet dorit) și beneficiezi de 20 EUR Reducere pentru Orice Tip de Bilet Selectat, indiferent de numărul de bilete achiziționate. Atenție: codul de discount este case sensitive, deci trebuie scris întocmai ca mai sus!

Discount-ul oferit de noi este în plus față de cele listate pe site-ul GPeC! Oferta expiră pe 12 Mai, ora 23:59.

De ce îți recomandăm să participi la GPeC SUMMIT 22-23 Mai

 1. În primul rând, vei putea face networking față în față cu cei mai importanți jucători din E-Commerce și Digital Marketing, GPeC reunind elita industriei în fiecare an;

 

 1. Pe 22 Mai are loc Conferința GPeC și GPeC Expo la Teatrul Național București. 5 speakeri internaționali legendari vor vorbi de pe scena GPeC: Mark Schaefer (unul dintre cei mai apreciați autori, speakeri și consultanți de Marketing la nivel global), Nancy Harhut (expert în Marketing Comportamental, autoarea cărții Using Behavioral Science in Marketing), Talia Wolf (expert în Optimizarea Ratei de Conversie), Karl Gilis (Top 3 cei mai influenți Experți în Optimizarea Ratei de Conversie din întreaga lume) și Jon Quinton (Performance Marketing & Paid Media Specialist).

 

 1. Seara de 22 Mai este dedicată GPeC Networking Party alături de elita industriei într-un cadru exclusivist, sus pe Aria TNB (pentru biletele VIP);

 

 1. Pe 23 Mai se desfășoară 6 module de cursuri și workshop-uri intensive în paralel – toate cu prezență fizică la Hotel Sheraton din București și pe cele mai importante subiecte de E-Commerce și Marketing Online astfel:
 • Curs Performance Max pentru E-Commerce – Anabela Luca, adLemonade
 • Curs Google Analytics 4 – Eugen Potlog, UX Studio
 • Curs Facebook, Instagram & TikTokAds pentru E-Commerce – Raluca Radu, MTH Digital
 • Curs Customer Lifetime Value – Valentin Radu, Omniconvert
 • Modul Workshops 1: SEO (Horia Neagu, Napoleon Digital), Growth Hacking (Daniel Ene, Limitless Agency), Investment (Sergiu Neguț, FintechOS)
 • Modul Workshops 2: Scalare în Business (Cosmin Dărăban, Gomag), SEO (Steffen Heringhaus, Five Elements Digital), E-Mail Marketing (Andrei Georgescu, WhiteImage).

Cele 6 module de Cursuri și Workshops se întâmplă în paralel, în 6 săli diferite, cu prezență fizică și sunt max. 20 de locuri disponibile la fiecare modul.

 1. În cele două zile de eveniment, ai parte de informație practică despre tot ce e important, actual și trending în E-Commerce și Digital Marketing, astfel încât să te perfecționezi în domeniu și să te ajute concret în dezvoltarea business-ului tău online.

 

Nu uita:

 • Discount-ul oferit de noi expiră pe 12 Mai 2023 la ora 23:59;
 • Detaliile complete și înscrierile sunt pe website-ul GPeC aici.

Ne vedem la GPeC SUMMIT 22-23 Mai?

Echipa TRUSTED.ro

 

 

0 Comentarii

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne