Ofertă specială pentru magazinele online ale producătorilor români

de | 22/02/2023

Reading Time: < 1 minute

Din 2023, avem un proiect special prin care susținem producătorii români, dorindu-ne sa evidențiem produsele și serviciile românești de calitate superioară – rezultate din opiniile cumpărătorilor reali – ce merită să ajungă in casele românilor, câștigându-le încrederea și fidelitatea. 

Astfel vrem să promovăm produsele românești ce pot beneficia de opiniile publice ale consumatorilor reali pe Feedback.trusted.ro și să ajutăm producătorii români să câștige încrederea mai multor clienți români, dar și internaționali. 

Dacă ești un producător român și deții un magazin online, noi te ajutăm să ai un magazin online de încredere, certificat TRUSTED.ro, precum și să aduni recenzii reale pentru produsele tale, pentru doar 24 EUR+tva în primul an.

Prin acest proiect, te vei bucura de următoarele beneficii: 

  1. Vocea clienților tăi devine publică, iar tu poți invăța din feedbackurile primite de la clienți
  2. Iți creștem notorietatea online 
  3. Legislația pentru comerțul online nu mai e bătaia ta de cap

Ca orice oferta bună, care se termină repede și aceasta este una limitată și se aplică doar primilor 50 de producători români ce se înscriu în TRUSTED. Află mai multe detalii aici și înscrie-te în program chiar acum!

Pentru a beneficia de ofertă, completează formularul de înscriere cu datele firmei, iar la comentarii te rugăm să menționezi „producător român„, urmând ca noi să revenim la tine cu proforma conform ofertei, la prețul de 24 eur+TVA. 

 

 

 

0 Comentarii

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștri







Newsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne