REDUCERE pentru membrii TRUSTED la Școala de iarnă GPeC – 19 traineri, 5 zile de cursuri online de digital marketing și e-commerce – 15 – 19 februarie 2023

de | 2/02/2023

Reading Time: < 1 minute

Dacă ai un magazin online și dorești să iți crești vânzările, învățând și apoi punând în practică sfaturile celor mai buni specialiști din domeniul e-commerce, îți recomandăm cu căldură Școala de iarnă GPeC ce se va ține doar online (pe Zoom), în perioada 15-19 februarie.

Poți accesa agenda completă, dar iți punctăm aici doar câteva din temele ce vor fi abordate și care credem că te vor interesa: 

  • The Future of AI & Machine Learning în Advertising: The Machines Won – Kasim Aslam, CEO Solutions 8
  • De la 0 la 2 Milioane de Eur în E-Commerce – Ghid de Analiză și Creștere a Vânzărilor pentru Magazinele Online – Daniel Ene, CMO Limitless Agency
  • Profit First: How to thrive during a recession – Ezra Firestone, Founder Smart Marketer
  • The Psychology of Website Visitors: 5 Ways to Trigger Bias for Better Marketing – Andy Crestodina, Co-Founder & CMO Orbit Media

Nivelul cursurilor este începător/intermediar, dar credem ca și dacă rămâi cu 2-3 idei pe care sa le pui în practică, vânzările în urma acestor implementări vor depăși cu mult costul pe care trebuie să îl plătești. Mai mult, pentru membrii Trusted avem și o reducere, costul preferențial pentru voi fiind de 300 Eur + TVA (în loc de 349 Eur+TVA). 

Vor fi 5 zile intense, de miercuri până duminică, dar care îți vor aduce un aport semnificativ de informații noi, direct în confortul casei tale sau al biroului tău. 

Înscrierile se pot face până în data de 14 februarie, direct pe site-ul GPeC folosind codul Trust_49 in ultimul pas din formularul de înscriere la Școala de iarnă, pentru a beneficia de reducere. 

 

 

0 Comentarii

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștri







Newsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne