ePlan by StirileProTV – La ce trebuie să fie atent orice magazin online, încă din prima zi

de | 23/12/2021

Reading Time: 2 minutes

Venim spre tine cu un mic cadou de Crăciun, un interviu pe care merită să îl asculți indiferent dacă ai deja un magazin online sau te bate gândul să deschizi unul în 2022.

Ultimul episod din sezonul 2 a emisiunii ePlan by StirilePROTV, emisiune dedicată comerțului online, realizată de Andrei Radu de la GPeC, l-a avut ca invitat pe colegul nostru, Bogdan Manolea, co-fondator TRUSTED.ro, în care au discutat despre câteva aspecte foarte importante la care trebuie să fie atent orice magazin online, incă din prima zi. 

In 30 de minute au discutat scurt si la obiect despre următoarele chestiuni ce te privesc direct dacă ai sau urmează sa ai un magazin online:

  • De ce e important să ai marcă înregistrată și ce riști dacă nu o ai?
  • Ce trebuie să știi atunci când faci promoții?
  • Care e diferența dintre garanția comercială și garanția legală de conformitate (care e obligatorie și care nu) – bazate pe legislația din 2021 ? 
  • Aspecte importante privind politica de returnare a produselor, termenul de retur în 14 zile, excepții de la acest drept al consumatorului, dar și în ce condiții dreptul de retur se poate extinde până la 1 an
  • Chestiuni esențiale privind GDPR, date personale, când se poate considera un email ca fiind spam

Dacă încă nu ai văzut emisiunea, o poți urmari online pe StirileProtv.ro 

Echipa TRUSTED.ro iți urează să ai sărbători fericite, alături de toți cei dragi și să ne revedem cu bine în 2022!

0 Comentarii

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne