Tentativă de defăimare/phishing pe numele Trusted.ro

de | 9/02/2020 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Astăzi, duminică 9 Februarie 2020, în jurul orei 16:30 au început să fie trimise o serie de email-uri false cu ceea ce ar apare a fi un mesaj de promovare din partea Trusted.ro.

Mesajele sunt trimise de pe un domeniu (georgeharipopescu.com) cumpărat astăzi pe Namecheap la 14:24 (dovada aici), iar email-urile se trimit prin Amazom SES.

Mesajele NU sunt trimise de pe domeniul Trusted.ro (am reverificat cu firma de hosting), NU sunt autorizate nici direct și nici indirect cu noi și NICIODATĂ nu am făcut sau vom face promovare prim email în acest sens.

Mai mult, nu știm către cine este trimis mesajul respectiv (și de unde a luat respectivul adresele respective de email, către care trimite). Noi primim doar mesajele unor oameni nemultumiți și încercăm să le răspundem cât de repede.

Vă rugăm să nu dați crezare email-urilor care nu va vin direct de la domeniul Trusted.ro și să raportați orice email suspicios care vine de la altă adresă.

În ceea ce ne primeste am luat măsurile pe care le putem acum – raportări oficiale, iar luni dimineață o să facem o plângere penală pentru identificarea făptuitorului/făptuitorilor.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștri
Newsman
Mobilpay
Avocatnet.ro
InboxTarget

Urmărește-ne