INOVAȚII ONLINE: monitorul prețurilor, magazinul lui Banksy, excursie la Cernobîl

de | 20/11/2019 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Ecolet.ro, pentru expediții alternative

La Ecolet.ro, introduci dimensiunile pachetului pe care vrei să-l expediezi și ți se prezintă ofertele de la mai multe firme de curierat, ca să poți decide în cunoștință de cauză. Dacă ai o firmă, poți încheia un contract pe termen lung, ca să beneficiezi de prețuri mai bune.

Serviciul se bazează pe o experiență de 10 ani dobândită de companie pe piața poloneză, unde a devenit lider. Firma are peste 100 de mii de clienți, care trimit prin platformă 10 milioane de pachete anual.


Monitorul prețurilor

Consiliul Concurenţei a lansat Monitorul preţurilor produselor alimentare, platforma online care permite consumatorilor să afle preţurile practicate de către principalii comercianţi cu amănuntul de produse alimentare şi care afişează informaţii despre aproximativ 30.000 de produse comercializate în peste 1.700 de magazine. Caută minimum 5 produse și adaugă-le în coș și apoi lansează comparația între magazine!

Monitorul preţurilor produselor alimentare reprezintă varianta actualizată a proiectului pilot, lansat în 2016, accesibil doar în regiunea Bucureşti-Ilfov, care afişa preţurile pentru 128 de produse.


Banksy are magazin online

Artistul Banksy, a cărui identitate nu se cunoaște nici acum, a lansat un magazin online cu produse… la fel de ciudate ca și creațiile sale. Printre acestea se află o poșetă din cărămidă și o piatră de mormânt.

De fapt, va trebui să așteptați realimentarea stocului cu produse unicat, pentru că cele puse inițial în vânzare sunt deja epuizate. În timpul ăsta, puneți bani deoparte, pentru că prețurile sunt destul de piperate!


Apasă pentru a te ruga!

Click To Pray eRosary este un nou gadget de la Vatican, prin care te poți ruga alături de papă, de la distanță. Aparatul construit de Worldwide Prayer Network este țintit mai ales către enoriașii tineri, obișnuiți cu noile tehnologii. Este vorba de fapt despre o brățară interactivă (rozariu) ce poate fi activată făcând semnul crucii.

Originară din Italia, brățara digitală costă 100 de euro și se poate livra în anumite țări din Europa. Gadget-ul funcționează împreună cu o aplicație dedicată.


Voice News, știri în format vocal

VoiceNews.ro este un proiect finanțat prin Digital News Innovation Fund (DNI) al Google și vrea să facă știrile accesibile oamenilor care nu au timp să urmărească surse multiple, să verifice cât de adevărată sau îndoielnică este o informație și mai ales nu vor să navigheze printr-o multitudine de date irelevante. Serviciul îți promite știri scurte, sub forma unor titluri informative și cât mai descriptive (fără click bait) și cu o sursă verificată de unde poți obține mai multe detalii. Toate știrile sunt accesibile în format audio.

În perioada următoare, VoiceNews.ro se va dezvolta pentru a acoperi toate regiunile României. Site-ul este doar prima etapă a acestui proiect, fiind punctul de pornire al platformei care aduce News for The New Generation. VoiceNews.ro este disponibil gratuit în Google Home, pe smartphone Androidterminale cu iOS și Smart TV Android.


Excursie la Cernobîl? De ce nu?

Agenția de turism Iritravel vă propune o excursie de câteva zile către zona în care a avut loc explozia reactorului centralei de la Prypiat (Ucraina). Circuitul durează 5 zile și costă 400 de euro de persoană, cu cazare în cameră dublă și are loc între 28 aprilie – 2 mai 2020.

În afară de turul propriu-zis al orașului în care era amplasată centrala nucleară, turiștii mai pot vizita orașele Chișinău și Kiev.


0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne