Inovații online: combaterea oboselii cronice și a depresiei, joacă-te cu canapelele, închiriază-l pe Charlie Sheen

de | 5/09/2019 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Okaya, pentru combaterea oboselii cronice

Oboseala cronică nu este un moft, ci este acum recunoscută ca boală a lumii moderne. Există mai multe remedii pentru această afecțiune, dar Okaya este o metodă prin care se folosește tehnologia. Ca prim pas, pentru o evaluare, realizează un selfie video și, pe baza trăsăturilor feței, ți se vor face unele recomandări.

Programul este în faza beta, deci te poți înscrie pentru a-l testa, ca pacient sau ca specialist. După lansarea lui, vei intra într-un program prin care ți se vor da sfaturi pentru a fi mai odihnit și mai eficient pe plan profesional și personal.


Everything Is Fine, jocul care luptă cu depresia

Cam pe aceeași idee a bolilor lumii moderne, jocul Everything Is Fine dezvoltat de un programator român te transpune în pielea unui luptător virtual pe ecranul smartphone-ului și te face să lupți cu depresia, anxietatea și alte manifestări ale psihicului.

Sigur, jocul nu te vindecă, nici pe departe, dar este menit să te facă să te simți mai bine, mai puternic, cu un pic mai multă energie. Jocul poate fi descărcat gratuit pentru Android sau pentru iOS.


Joacă-te cu canapelele Feydom

Feydom produce canapele, dar nu asta este partea interesantă. Inovația constă în faptul că, pe site, poți vedea sutele de moduri în care aceste canapele pot fi demontate și remontate, în așa fel încât să ai o mulțime de posibilități în casă.

Mai mult, te poți juca și cu tipul și culoarea materialelor în care sunt îmbrăcate canapelele. Iar dacă deschizi configuratorul 3D, o întreagă altă lume ți se va dezvălui! Practic, ai pe ecran un showroom care te va ajuta să iei cea mai bună decizie de cumpărare.


Abonament la curățenie, prin Cleany

Probabil că ai pe cineva care vine să-ți curețe casa periodic. Dar pariem că n-ai cunoscut acea persoană printr-o aplicație de smartphone. Ei bine, Cleany ne arată că „există o aplicație și pentru asta”. În afară de site-ul propriu-zis, poți comanda servicii de curățenie prin aplicația pentru Android sau iOS.

Înainte de a comanda, selectezi tipul de loc, tipul de curățenie și dacă vrei un serviciu unic sau un abonament. Plătești cu cardul și nu-ți mai rămâne decât să dai acces echipei de curățenie în ziua și la ora stabilite!


Închiriază actorul preferat pentru câteva minute

Ce-ar fi ca Charlie Sheen sau Michael Rapaport să-ți ureze „La mulți ani!”? Sau i-ai putea face tu această surpriză unui prieten. La Cameo, plătești de la cîteva zeci la cîteva sute de dolari și închiriezi un actor, un cîntăreț sau o vedetă de televiziune timp de un videoclip.

Când faci comanda, poți specifica să reproducă anumite emoții, să gesticuleze într-un fel sau să pronunțe anumite cuvinte cum dorești. Toate astea fără să se piardă calitățile pentru care este apreciată vedeta respectivă!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne