Inovații online: minuni românești pe net, căutare vocală în magazin

de | 29/07/2019 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Magazin online de tradiții românești

Vechiul și tradiționalul revin la modă. Așa se face că românii caută tot mai mult produse tradiționale, fie că este vorba despre obiecte funcționale sau de decor sau de îmbrăcăminte. Artizanescu.ro există de ceva timp și e imposibil să nu găsești acolo ceva ce-ți place. Povestea magazinului:

Prin demersul nostru, încercăm să aducem în casele oamenilor de aici, dar mai ales ale celor plecați peste mări și țări, la muncă sau stabiliți în străinătate, un colț, cât de mic, din Patria lor, în speranța că dorul de glia străbună le va fi alinat.

Prețurile sunt decente și varianta pe mobil arată bine și este funcțională.


Bilete online la Castelul Bran

Într-o țară în care ne mirăm că unele servicii pot fi oferite online, faptul că se pot cumpăra de pe net bilete la Castelul Bran este o știre senzațională! Eviți cozile cumpărând și plătind pe site-ul oficial și astfel îți asiguri o parte liniștită din vacanță.

În afară de bilete obișnuite de vizită, poți achiziționa și bilete la evenimentele speciale, bilete cu reducere și poți achita taxa pentru ghidul audio și pentru fotografii profesionale.


Programări pe net la pașapoarte

Rămânem în zona mirărilor și a serviciilor autohtone și ajungem la o nouă „inovație”: te poți programa online ca să depui actele pentru eliberarea unui pașaport sau pentru schimbarea celui vechi. După ce parcurgi un „pomelnic” de instrucțiuni, ajungi la magicul formular care-ți asigură locul la ghișeu! Poți alege biroul la care vrei să te prezinți și poți chiar marca faptul că vor veni mai multe persoane, așa că nu te sfii să mergi cu un prieten care are și el nevoie de un pașaport!

După ce trimiți formularul, vei primi un e-mail în care vei avea instrucțiuni privind confirmarea programării. Atenție, trebuie să confirmi în maximum două ore, dacă nu vrei să pierzi programarea!


Verifică-ți angajatorul înainte de interviu!

Acest site există de ceva timp, dar nu strică să ne aducem aminte de el, pentru că este foarte util. Așa cum angajatorii te verifică pe tine online înainte de a te chema la interviu, tot așa poți și tu să afli unele lucruri despre compania la care ai vrea să te angajezi. Partea interesantă este că recenziile sunt scrise de actuali sau foști angajați!

Sigur, îți poți încărca CV-ul pe acest site, ca să te caute potențiali angajatori. O altă utilitate este „Salariometrul”, o funcție prin care îți compari salariul actual cu cel al altor angajați din același domeniu.


Magazin online .ro cu funcție de căutare vocală

A fost odată ca niciodată… un magazin online cu produse dedicate bebelușilor și copiilor – BeKid.ro. Se pare că acesta este primul magazin din e-commerce-ul românesc care a introdus căutarea vocală. Astfel, părinții care vor să cumpere jucării, cărucioare, scutece, biberoane sau alte produse destinate copiilor, vor putea căuta produsele dorite vorbind cu telefonul mobil.

De la lansarea acestei funcționalități, deja 26,7% dintre căutările realizate pe site sunt prin căutare vocală, ceea ce arată că aceasta nu mai este doar un trend, ci o funcționalitate folosită din ce în ce mai des.


0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne