Hai la Școala de Vară GPeC 2019!

de | 12/06/2019 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Au pornit înscrierile la a 9-a ediție anuală a Școlii de Vară de E-Commerce GPeC, singura serie de cursuri intensive de e-commerce și marketing online din România, care va avea loc în perioada 21 – 26 august 2019, la Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus, jud. Brașov.

Completează chiar acum formularul de înscriere!

În fiecare zi, de dimineață până la prânz, îți iei porția de steroizi în e-commerce! Te așteaptă 12 cursuri x 90 minute fiecare, adică 18 ore de conținut intensiv de comerț electronic și marketing online – totul axat pe “tips & tricks” și exemple concrete de la cei mai buni specialiști practicieni din domeniu. Vei fi direct implicat în workshop-uri și exerciții practice care să te ajute în situațiile concrete de care te lovești zilnic în business-ul tău online.

După cursuri, ai ocazia să discuți față în față cu trainerii, să le adresezi întrebări și să le ceri sfaturi avizate pentru afacerea ta online, iar valoarea adăugată nu se oprește aici: împărtășești experiențe de business, schimbi idei și stabilești legături de lungă durată cu toți colegii participanți.

După-amiezile și serile sunt rezervate activităților de team building, poveștilor și glumelor spumoase, condimentate cu foc de tabără, vin fiert, pălincă și acorduri de chitară. Jucăm mima, fussball, air hockey, ping-pong, biliard, darts și ne “chinuim” la probele de teambuilding (de la treasure hunt până la realizarea spotului publicitar pentru un magazin online care vinde tunuri pentru anihilarea țânțarilor, toate fac parte din Școala de Vară de E-Commerce GPeC 2019!

Te așteaptă 5 zile de conținut de calitate în cadrul workshop-urilor, dar și multe zâmbete și distracție pe măsură alături de colegi și traineri. 

Completează chiar acum formularul de înscriere!


0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne