PREMIUM: Tranzacții PayPal & Revolut pe firmă + Retur refuzat din cauza igienei

de | 4/04/2019 | 3 comentarii

Reading Time: < 1 minute

Cumpără accesul la acest articol și vei primi informații exclusive, pe subiecte legislative și contabile, explicate pe înțelesul tuturor:

1. CONTABIL: Tranzacții prin PayPal și Revolut pe firmă – cum se poate. Din cauza costurilor bancare ridicate la plăți și/sau încasări din afara României, multe dintre companiile românești se gândesc să folosească variante cum ar fi PayPal și/sau Revolut, atât pentru încasare de bani, dar și pentru plăți, precum și ca un fel de înlocuitor al conturilor bancare din România.

2. CONTABIL: Avem nevoie de casă de marcat sau nu?Când accesezi ANAF.ro, primul lucru pe care îl vezi este un pop-up care te întreabă dacă ți-ai schimbat casa de marcat. De aici și din campaniile desfășurate de ANAF, multe persoane au înțeles că toate societățile comerciale au nevoie de casă de marcat înregistrată pe societate.

3. JURIDIC: lista produselor care nu pot fi returnate din motive de igienă?! Nu există nicio listă exhaustivă! Pornind de la un caz recent legat de returnarea unei saltele al cărei ambalaj a fost desfăcut, vă explicăm în ce măsură pot fi trimise înapoi astfel de produse.

 Cumpără acum accesul la acest articol

3 Comentarii

 1. ema

  Buna.
  Am luat o saltea de pat de la emag si nu am desfacut-o intr-o luna deoarece eram cu zugraveala si nu se putea.
  Cand am desfacut-o dupa o luna era numai gropi in ea. Cum procedez sa renunt la ea?

  Răspuns
 2. Donea Manuela

  Am achiziționat un monitor care nu avea optiunea deschidere colet , l am achitat și când am deschis coletul monitorul prezența defect fizic era fisurat. Firma nu și asuma răspunderea, arunca vina la curier. Cum rezolv asta?

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne