Am întâlnit și cumpărători mulțumiți de livrare | Vocea clientului

de | 22/03/2019 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Există magazine online care se miră de o părere pozitivă a unui client de parcă ar fi vreo nestemată rară! Adevărul este că, dacă-l informezi cît mai bine pe client, dacă-l ții la curent cu starea comenzii sale și-i oferi o mică atenție în pachet, n-are cum să nu fie mulțumit omul.

Am mai dat o raită prin părerile primite prin sistemul „Opinii de Încredere” și am selectat câteva review-uri care se referă la livrare.


La comanda ceasului era specificata o perioada de asteptare; ceasul nu era pe stoc. WatchShop s-a dat peste cap si a injumatatit aceasta perioada. Felicitari!

George, București. NOTA: 10/10


A ajuns pachetul comandat destul de repede , intr-o saptamana in conditie forte buna, tinand cont ca a fost livrat in UK. Singurul lucru care ar putea sa fie imbunatatit este metoda de tracking.

Anonim, Preston. NOTA: 10/10


Am fost foarte placut surprins! Am dat comanda astazi si maine a sosit. Celeritate maxima. Am achizitionat 4 magneti de sudura si un ciocan pentru zgura. Recomand!

Anonim, București. NOTA: 10/10


Am comandat usor pe site, livrarea a fost in termenul comunicat, produsul a fost conform celor prezentate online.

Cristiana, București. NOTA: 10/10


Mi-as fi dorit sa primesc cateva update-uri pe parcursul comenzii. Mi-as fi dorit sa primesc o confirmare a comenzii, faptul ca a fost primita comanda, ca a fost trimisa prin curier, ca este pe drum, ca a fost livrata, etc. In rest, excelent totul! Preturi extraordinare.

Anonim, Mureș. NOTA: 9/10


Conteaza foarte mult ca te anunta si telefonic data cand va sosi produsul comandat.

Barbu, Bacău. NOTA: 10/10


> Periodic, alegem unul sau mai multe comentarii care ne plac cel mai mult din sistemul Opinii de Încredere și îl/le adăugăm în rubrica Vocea Clientului sau Opinia Săptămânii.

81.434 de opinii de la clienți verificați au fost publicate pe Feedback.TRUSTED.ro, dintre care 3.301 în ultimele 30 de zile.

67 de magazine online au instalat sistemul de feedback dezvoltat de TRUSTED.ro și InboxTarget.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne