PREMIUM Șase pași prin care te asiguri că politica de retur nu îți creează probleme nedorite

de | 7/03/2019 | 0 comentarii

Reading Time: < 1 minute

Cumpără accesul la acest articol și vei primi informații exclusive, pe subiecte legislative și contabile, explicate pe înțelesul tuturor:

1. JURIDIC: 6 pași prin care te asiguri că politica de retur nu îți creează probleme nedorite. În loc să vă gândiți cum să scrieți acolo un text care să-l facă pe consumator să NU vrea să returneze, mai bine vă gândiți cum să scrieți un text cât mai curat, care să nu poată fi folosit împotriva voastră.

2. JURIDIC: Ce face ANPC în practică. Ați fost vizitați de ANPC sau ați câștigat un proces în instanță? Trimiteți-ne un e-mail și vom povesti anonimizat cazul respectiv într-unul din următoarele newslettere.

3. CONTABIL: Noua procedură de înregistrare în scopuri de TVA. Dacă nu sunteți înregistrați în scopuri de TVA și aveți cifra de afaceri sub 300.000 de lei, s-ar putea să aveți noroc cu o procedură mai rapidă.

4. CONTABIL: Categorii de risc în Codul de procedură fiscală. Contribuabilii vor fi încadrați în 3 categorii de risc: mic, mediu și ridicat. Clasificarea în categoria de risc ține de comportamentul contribuabilului privind depunerea declarațiilor fiscale și plata impozitelor, de datoriile la buget și de corelarea celorlalte sume declarate de terți.

5. CONTABIL: Declarația unică 2019; termen limită: 31 iulie. Dacă ați câștigat bani din dividende în 2018 sau orice alte sume care nu sunt asimilate salariilor, trebuie să depuneți declarația unică.

6. CONTABIL: Dați 2% către ONG-uri, nu către stat! Termen limită: 31 iulie. Declarația se poate înregistra la registratura organului fiscal, se poate trimite prin poștă sau se poate încărca în Spațiul Privat Virtual.

 Cumpără acum accesul la acest articol

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne