Ambalajul pune produsul în valoare | Vocea clientului

de | 15/02/2019 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

În sistemul Opinii de Încredere, primim tot mai multe recenzii ale clienților, care vorbesc despre ambalaj. Cumpărătorii, mai ales cei care sunt mulțumiți de produsul comandat, doresc și un ambalaj pe măsură, dacă se poate inclus în prețul final.

Atentie maxima la ambalare!

Anonim – Vrancea, NOTA: 6/10


Ar fi o experienta mai placuta livrarea la domiciliu daca am primi cartile in ambalaje frumoase, atent impachetate, iar cartile sterse de praf. Ar arata mai mult respect fata de cititori si cumparatori.

Anonim – Iași, NOTA: 7/10


Am fost foarte placut surprinsa ca mi-a fost confirmata comanda telefonic, si am fost si intrebata daca doresc sa fie impachetate cumparaturile, daca sunt cadou. Au fost impachetate extraordinar de frumos, si cu gust, culorile asortate. Impecabil! Deci chiar sunt foarte multumita, si cu siguranta voi recomanda acest site!

Diana – Cluj, NOTA: 10/10


Unele produse necesită ambalare specială, pentru a păstra discreția. Nu vă gândiți la produse pentru adulți, ci la… băuturi alcoolice:

Au preturi bune, marfa vine ambalată ok. O observație ar fi în legătură cu faptul că pe lada scrie ”băutura online” pe toate părțile, așa, ca să știe toată lumea și vecinii care văd coletul că ești bețiv și comanzi băutură cu lada. Poate ar fi cazul să se dea dovadă de puțină discreție cu treaba asta.

Anonim – Prahova, NOTA: 8/10


Pe de altă parte, pe loc te împrietenești cu magazinul online care-ți furnizează licorile de care ai nevoie!

Bautura-online.ro are o echipă minunată și te face să te simți, nu cumpărător, ci prieten,parte din acest proiect bine realizat!

Mihaela – București, NOTA: 10/10


> Periodic, alegem unul sau mai multe comentarii care ne plac cel mai mult din sistemul Opinii de Încredere și îl/le adăugăm în rubrica Vocea Clientului sau Opinia Săptămânii.

77.658 de opinii de la clienți verificați au fost publicate pe Feedback.TRUSTED.ro, dintre care 3.292 în ultimele 30 de zile.

67 de magazine online au instalat sistemul de feedback dezvoltat de TRUSTED.ro și InboxTarget.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne