CONSULTARE PUBLICĂ: Proiectul de Politică publică și Planul de acțiuni în domeniul comerțului electronic

de | 29/01/2019 | 0 comentarii

Reading Time: < 1 minute

ACTUALIZARE:
A apărut varianta finală a “Propunerii de politică publică în domeniul comerțului electronic” pe site-ul MCSI! TRUSTED.RO a comentat in extenso propunerea și unele sugestii au fost luate în considerare și au primit răspuns din partea ministerului (pag. 163-195).
> Consultați local documentul PDF

Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI) a lansat în consultare publică, în 25 ianuarie, două documente cu o importanță majoră pentru dezvoltarea comerțului electronic din România: „Politica publică în domeniul comerțului electronic” și „Planul de acțiuni până în 2020 în domeniul comerțului electronic”.

Cele două documente constituie rezultatul implementării de către MCSI a proiectului „Îmbunătățirea normelor, procedurilor și mecanismelor necesare MCSI în vederea continuării dezvoltării sectorului de comerț electronic”, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă POCA.

Documentele pot fi consultate în format PDF online la Comunicatii.gov.ro. Pentru a răsfoi documentele, apăsați pe săgețile corespunzătoare:

La cererea TRUSTED.RO, MCSI ne-a pus la dispoziție documentele editabile în format DOCX, care pot fi mai ușor de parcurs și pe care puteți face adnotări pe care să le transmiteți Ministerului:

Toți factorii implicați sunt invitați să transmită sugestii și recomandări la adresa de e-mail ecommerce@comunicatii.gov.ro, până la data de 15 februarie 2019.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne