Consumatorii britanicii vor frigider inteligent și robot care împăturește rufele

de | 16/01/2019 | 0 comentarii

Reading Time: < 1 minute

Aproximativ 37% dintre consumatorii englezi agreează ideea unui frigider care să sugereze rețete pe baza produselor pe care le adăpostește și care să comande produsele care sunt pe cale să se termine. Aceasta este doar una dintre constatările unei cercetări realizate de Mindshare pe 6.000 de subiecți din Marea Britanie.

În plus, cca 34% dintre respondenți spun că le-ar plăcea să dețină electrocasnice care să se conecteze între ele și la servere cloud și care să fie controlate prin boxe audio inteligente și/sau asistenți vocali. Mai mult, 32% dintre ei și-ar dori un robot care să împăturească articolele de îmbrăcăminte și lenjeria de pat!

În privința modului de a face cumpărături, 35% dintre cei chestionați ar vrea să încerce metode interactive, de exemplu să poată cumpăra articolele pe care le poartă personajele din show-urile TV.

Casele inteligente sunt deja o realitate în întreaga lume și 40% dintre britanici cred că tehnologia din casă le-a îmbunătățit standardul de viață (conform statisticilor de la Thomas Sanderson). Iar tehnologia pe care și-o doresc cei mai mulți (46%) din cercetarea realizată de Mindshare este un termostat care să regleze temperatura din casă pe baza temperaturii corporale a locatarilor. Pe locul 2 se află un aspirator/curățător care să facă ordine în lucrurile aruncate pe podea.

Sursa: InternetRetailing.net

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne