Inovații online: Alibaba și blockchain-ul alimentar, beton online, Revolut ieftinește serviciile bancare

de | 9/05/2018 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Alibaba lansează un proiect pilot bazat pe blockchain

Consumatorii chinezi pot acum să știe exact dacă produsul cumpărat este falsificat sau nu, scanând un cod cu smartphone-ul. Este o utilitate oferită de o nouă aplicație dezvoltată de gigantul Alibaba, folosind tehnologia blockchain, aflată în spatele criptomonedelor precum Bitcoin. Testele se fac acum pe produse importate din Australia și Noua Zeelandă.

După ce produsele ajung în China, clienții scanează codul și aplicația verifică în „lanț” dacă acel produs este veritabil, pe baza înregistrărilor de pe traseul parcurs, de la producție la export.


Beton online? De ce nu?

Clicbeton.ro este o platformă prin care constructorii și persoanele fizice pot achiziționa beton online.

Produsele și serviciile Clicbeton.ro acoperă proximitatea stațiilor ecologice de betoane ale Holcim România din București, Ilfov, Ploiești, Craiova, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare sau Timișoara.


Magazin online românesc de traduceri

Ai nevoie de traducerea unor certificate, diplome/foi matricole, broșuri/cataloage/manuale, acte necesare înmatriculării, asigurări diverse, conținut de website sau articole de orice fel (juridice, medicale, tehnice)? Pe e-trad.ro, poți încărca textul de pe orice smartphone/tableta sau PC, poți alege tipul de traducere, limba dorită și deadline-ul pentru documentele tale, finalizezi comanda în mai puțin de 4 minute, plătești via card și beneficiezi de prețuri avantajoase (fără TVA), anunță compania într-un comunicat de presă.

Primul magazin online de traduceri din România este dedicat persoanelor fizice și IMM-urilor și oferă 3 tipuri de pachete de preț (în funcție de documentele ce trebuie traduse).


Serviciul financiar Revolut deschide birou în România

Revolut este un serviciu bancar global, bazat pe o aplicație de smartphone, care-și propune să transforme serviciile financiare în gesturi simple și ieftine. Transferă bani în străinătate cu Revolut și economisește până la 6%, transferă 25 de valute către orice bancă, afacere sau prieten, folosind cursul de schimb real, profită de card-urile virtuale și fizice oferite! Deschide-ți acum un cont gratuit.

Start-up-ul de tip fintech a primit o investiţie de 250 milioane de dolari şi devine „unicorn”, la o evaluare de 1,7 miliarde dolari. Revolut are în acest moment peste 25.000 de utilizatori în România și-și dorește să atingă 100.000 de utilizatori până la finalul anului, cu ajutorul echipei locale constituite de curând.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștri
Newsman
Mobilpay
Avocatnet.ro
InboxTarget

Urmărește-ne