De ce să mergi la croitor, când poți comanda online rochia? | Opinia Săptămânii – Zonia.ro

de | 12/01/2018 | 0 comentarii

Reading Time: < 1 minute

Cine spunea că online-ul are dezavantajul că nu vezi produsul sau că el nu arată în realitate precum arată în pozele de pe site? O clientă a magazinului Zonia.ro se declară foarte mulțumită de rochia personalizată pe care a comandat-o:

„Am comandat o rochie si o salopeta din catifea sunt super multumita. Chiar foarte foarte multumita. Hainele arata ca in poza. Regret ca n-am comandat mai devreme. Nu se merita sa mergi la nicio croitoreasa, cand pe Zonia gasesti orice. Va recomand cu incredere.”

Ileana – Maramureş – RATING: 10/10

Magazinul online Zonia.ro a implementat serviciul Opinii de Încredere în martie 2017. Până astăzi, magazinul a primit 849 de păreri de la clienți verificați. Nota generală este 9,3 și majoritatea clienților care au completat formularul de feedback ar recomanda acest magazin prietenilor.


Periodic alegem unul sau mai multe comentarii care ne plac cel mai mult din sistemul Opinii de Încredere și îl/le trecem în rubrica săptămânală Opinia Săptămânii.

➡️ Toate opiniile săptămânii pot fi găsite aici

REPERE > Opinii de Încredere

> 47.911 opinii de la clienți verificați au fost publicate pe ➡️ www.opiniideincredere.ro, dintre care 3.686 în ultimele 30 de zile.

63 de magazine online au instalat sistemul de feedback dezvoltat de TRUSTED.ro și InboxTarget.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștri
Newsman
Mobilpay
Avocatnet.ro
InboxTarget

Urmărește-ne