Primele 20 de magazine online românești aderă la programul de certificare globală Safe.Shop

de | 18/12/2017 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Safe.Shop – Marca Globală de Încredere este o certificare ce poate fi obținută de magazinele online care îndeplinesc condițiile Codului de Conduită Global de Comerț Electronic. TRUSTED.ro realizează în România auditarea magazinelor online care doresc să obțină această atestare, fiind partenerul național de încredere pentru România.

Safe.Shop s-a lansat în România în 15 noiembrie 2017, la GPeC SUMMIT, iar primele magazine înscrise deja afișează marca globală. România este a doua țară, după Olanda, în care a fost adoptată Marca Globală de Încredere. Prin partenerul local TRUSTED.ro, primele 20 de magazine online autohtone vor putea afișa atestarea globală pe site-urile lor.

Safe.Shop este disponibil deocamdată în 12 țări din lume, dar zilnic sunt adăugați parteneri noi din diferite țări. Detalii despre Safe.Shop găsiți în versiunea română a site-ului oficial: https://safe.shop/ro-ro.

“Studiile din România anului 2017 ne arată că lipsa de încredere este unul din cei mai importanți factori care determină clienții români să nu cumpere online sau să aleagă un magazin în detrimentul altuia. 45% din românii care nu cumpără online ar fi convinși dacă magazinele ar fi evaluate de o entitate independentă. Parteneriatul TRUSTED.ro cu Marca de Încredere Globală Safe.Shop este încă un pas în a crește încrederea magazinelor online de calitate din România oferind acestora și evaluarea printr-un sistem global de verificare” , explică Bogdan Manolea, co-fondator Trusted.ro.

Cum pot magazinele online românești să intre în Safe.Shop

Pentru a obține atestarea Safe.Shop, magazinele online românești au la dispoziție două variante:

  1. Se pot înscrie în TRUSTED.ro, se certifică pentru Marca de Încredere românească și sunt eligibile să primească și Marca Globală de Încredere Safe.Shop;
  2. Se pot înscrie direct la Safe.Shop, urmând a fi certificați conform codului de conduită Safe.Shop.

Detalii despre aceste variante și alte informații: https://trusted.ro/safe-shop/.

“Suntem foarte încântați că am găsit în TRUSTED.ro un partener de încredere în România. Colaborarea noastră a început foarte bine și ne dorim ca în 2018 să ajutăm magazinele online din România să vândă mai mult în țară, dar și internațional, a spus Jorij Abraham, Managing Director – Ecommerce Foundation.

Safe.Shop verifică dacă magazinele online înscrise sunt fiabile, permițându-le utilizatorilor să cumpere pe Internet cu încredere, din întreaga lume, produsele cele mai bune, la cele mai avantajoase prețuri. Este singura marcă de încredere care funcționează la nivel global și care poate crește încrederea consumatorilor în comerțul electronic.

DESPRE Marca de Încredere TRUSTED.ro
TRUSTED.ro este un proiect implementat de Gala Premiilor eCommerce, Legi-internet.ro și Asociația Pro Consumatori. Niciunul dintre cele trei organisme nu este implicat în activități de comerț electronic, asigurându-se astfel obiectivitatea certificării. Marca de Încredere Trusted.ro este un logo distinctiv acordat magazinelor online care îndeplinesc standardele de calitate impuse de proiect.
DESPRE Marca Globală de Încredere Safe.Shop
Serviciul SafeShop a fost creat de Ecommerce Foundation, organizație care are ca scop promovarea comerțului digital global. Prin facilitarea comerțului digital, fundația încearcă să transforme lumea într-un loc mai bun. Pentru a realiza acest obiectiv, Fundația colaborează cu peste 40 de asociații de comerț electronic din întreaga lume.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne