Produse de calitate și sfaturi oferite clienților de specialiștii magazinului | Opinia Săptămânii – Farmbee.ro și Artaceaiului.ro

de | 17/08/2017 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Afacerea ta online nu constă numai într-un site și în procesul de comandă + livrarea produselor. Un magazin online poate să ofere sfaturi, să-și informeze clienții despre ce se poartă, cum să folosească eficient produsele cumpărate etc. Și, evident, produsele trebuie să fie de calitate și durabile.

Cineva din București a apreciat în mod deosebit ajutorul primit de la specialiștii magazinului online Farmbee.roi-a acordat nota 10 și a scris:

Multumesc specialistului pentru ajutorul acordat in alegerea produselor potrivite. Urmand sfaturile primite, trandafirii mei arata acum minunat :)

Înscris în sistemul de feedback Opinii de Încredere în iunie 2017, magazinul online Farmbee.ro are o notă generală de 9,2 (din max. 10) de la 12 clienți verificați.


Popescu din București s-a declarat foarte încântată de produsele comercializate de magazinul Artaceaiului.ro, i-a oferit nota 10 și a scris:

Sunt foarte incantata de tot ceea ce am comandat. Aveti produse deosebite. Multumesc pentru ca existati!

Magazinul i-a răspuns cu aceeași amabilitate:

Va multumim si noi pentru aprecieri, ne bucuram ca va plac produsele si va mai asteptam in magazinul nostru!

 

Înscris în sistemul de feedback Opinii de Încredere în mai 2016, magazinul online Artaceaiului.ro are o notă generală de 9,4 (din max. 10) de la 464 de clienți verificați.


Periodic alegem unul sau mai multe comentarii care ne plac cel mai mult din sistemul Opinii de Încredere și îl/le trecem în rubrica săptămânală Opinia Săptămânii
➡️
 Toate opiniile săptămânii pot fi găsite aici!

REPERE > Opinii de Încredere

? 35.697 de opinii de la clienți verificați au fost publicate pe ➡️ www.opiniideincredere.ro, dintre care 1.808 în ultimele 30 de zile.

?️ 66 de magazine online au instalat sistemul de feedback dezvoltat de TRUSTED.ro și InboxTarget.


 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne