Inovații online: cutia cu surprize, abonament la înghețată, blochează tariful biletului de avion

de | 16/08/2017 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Surpriza din cutie

Conceptul „mystery box” are tot mai mult succes de câțiva ani în lume. Iată că ideea începe să prindă contur și în România. Primele teste se fac în Iași. În ce constă conceptul: cumperi o cutie care conține un cadou surpriză. Practic, nu afli ce ai comandat decât după ce primești coletul. Potrivit paginii de Facebook, prețul pentru un produs este de 35 de lei.

Puteți comanda Mystery Box contactând echipa pe Facebook sau sunând la telefoanele 0735.171.456 și 0720.395.038.


Naturalele Molipops

Tot din România vin și tot online se găsesc înghețatele Molipops. Ce este așa deosebit la ele, având în vedere că orice chioșc din oraș are înghețată de vânzare, mai ales vara? Ei bine, Molipops sunt produse fără zahăr, fără lactoză, fără alte produse de origine animală.

Stoarcem prin presare la rece fructele sau le pasăm în blender, adăugăm miere, lămâie, mentă sau alte ierburi aromatice și repede congelăm în forme.

Mare parte din ingrediente sunt cumpărate de la mici producători, de la piață sau din magazine de încredere care susțin lanțul integrat FairTrade. Poți comanda înghețatele de pe site-ul oficial, în pachete de la 10 la 40 de bucăți sau poți să-ți faci un abonament lunar cu livrare săptămânală.


Caută produsele prin fotografii

Se vorbea de mult timp că Asos va introduce această funcționalitate și iată că s-a întâmplat: acum poți căuta în aplicația Asos produse similare cu pozele pe care le încarci în aplicație. Deocamdată, serviciul este disponibil pe iOS, dar va ajunge în curând și pe Android.

Și Pinterest și eBay folosesc această tehnologie, iar Google a anunțat că va lansa Google Lens, o funcționalitate prin care smartphone-ul își va da seama către ce obiect este îndreptat obiectivul foto.


Ridică produsul în 3 minute

Ce o zi de livrare? Ce 4-5 ore? Amazon livrează acum în 2-3 minute de când ai plasat comanda! E drept, este vorba numai despre anumite puncte de livrare din SUA și serviciul este disponibil pentru o gamă restrânsă de produse, dar tot este uimitor!

Produsele comandate prin Instant Pickup sunt plasate de angajații de la Amazon în cutii blocate cu un cod pe care-l primesc clienții. Punctele sunt în campusuri din Los Angeles, Atlanta, Columbus și College Park.


Blochează-ți prețul biletului de avion

De câte ori ți s-a întâmplat să găsești un bilet de avion la un preț bun, dar să nu-l cumperi pentru că nu știai sigur dacă puteai pleca în acea dată? Ei bine, Wizz Air îți permite acum să blochezi timp de 48 de ore un preț, pentru cazurile în care aștepți un răspuns de la serviciu sau de la partenerul de viață.

Sigur, Wizz Fare Lock nu este gratuit, ci costă 14 lei/segment/persoană și este disponibil pentru rezervările realizate cu mai mult de 7 zile înainte de data plecării sau de data primului zbor, în cazul unui zbor dus-întors.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne