Inovații online: mall-ul țărănesc, asistentul virtual, anunțuri imobiliare pe mobil

de | 26/04/2017 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Murături și lactate online? De ce nu?

Mall ţărănesc este o platformă online ce facilitează contactul între gospodării sau mici companii de la ţară şi cei care doresc să consume produse româneşti. În prezent, site-ul este aprovizionat de 120 de producători, din care 50 vin din GAL „Răsăritul Ţării Făgăraşului”, iar restul sunt producători din județe precum Mehedinţi, Suceava, Constanţa și Maramureş.

mall-taranesc

Transportul se aranjează între client și gospodar. Unii gospodari fac livrări în orașe, alții nu. Inițiatorii site-ului îi încurajează pe clienți să viziteze gospodăriile, pentru a lega o prietenie cu producătorii și a afla lucruri interesante despre viața la țară.


Asistentul tău personal de shopping

Lansat în 2013, Shoptagr oferă cumpărătorilor online un asistent personal bazat pe inteligența artificială. Plugin-ul pentru browser și pentru smartphone poate să caute produsele potrivite în peste 1.000 de magazine online.

shoptagr

Tehnologia creează un bot predictiv care-i ajută pe clienți să ia decizii inteligente și să economisească prin metode precum: prețuri reduse, cupoane de reducere, identificarea celui mai bun moment de cumpărare etc.


Tichie de mărgăritar: trimite cărți poștale online prin Poșta Română

Poșta Română a lansat un nou serviciu care permite clienților să trimită cărți poștale personalizate direct de pe telefonul mobil sau de pe calculator, fără a mai fi nevoie să se prezinte în oficiile poștale. Cu tarife cuprinse între 3,80 și 18,90 lei, plata serviciului MyPostcard va fi online, utilizând cardul bancar.

posta-romana-mypostcard

Cărțile poștale digitale create pe site vor fi transmise electronic, în mod automat, către Sucursala Fabrica de Timbre unde, după confirmarea plății, se efectuează operațiunile de tipărire pe suport fizic, sortare și introducere a trimiterilor MyPostcard în rețeaua poștală.


Anunțurile imobiliare sunt la degetul tău mare

La șapte luni de lansare, platforma de anunțuri imobiliare online Wizmo.ro se poate lăuda cu un trafic generat pe terminalele mobile în proporție de aproape 60%. O echipă de investitori belgieni a dezvoltat la Cluj-Napoca platforma de anunțuri axată pe zona rezidențială și cea de business. Echipa este formată din specialiști în domeniul imobiliar la nivel internațional, din IT și marketing, cu o experiență de 12 ani în online marketing și peste 30 de platforme create.

wizmo

Site-ul acoperă în acest moment tranzacții din toată țara, însă cele mai multe anunțuri provin din București, Timișoara, Cluj, Craiova, Constanța, Sibiu, Iași, Târgu Mureș, Bistrița. Sistemul de review-uri aduce mai multă transparență în relația client-agenție, așa cum sistemul Opinii de Încredere dezvoltat de Trusted.ro oferă mai multă încredere în magazinele atestate de noi.


N-aitimp.ro, pentru că n-ai timp

Doi tineri antreprenori au demarat un proiect îndrăzneț în Iași, prin care spun ei că rezolvă problema timpului. În iunie 2015, cei doi tineri și-au deschis o firmă de prestări servicii (intermedieri). Așa s-a născut N-aitimp.ro. Ce înseamnă asta? Că, dacă nu ai timp să faci cumpărături, să-ți plătești facturile la diverse ghișee sau dacă ai nevoie de o mașină care să te ducă prin oraș, apelezi la acest site!

n-aitimp

Printre valorile tinerei firme, se află: relaţia cu clienţii, care nu va consta într-un simplu serviciu; investiții în orice mijloc tehnic care ar putea facilita furnizarea de servicii de înaltă calitate; cele mai bune practici fiscale.


 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne