Aplicația Electrecord, în topul descărcărilor
Aplicația cu muzică românească a fost lansată în noiembrie 2016, dar deja se poate lăuda cu sute de mii de descărcări. Prima lună este gratuită, apoi trebuie să plătești un abonament destul de mic. În perioada sărbătorilor de iarnă, prețul promoțional a fost de 26 de lei pentru tot anul 2017.
Prin intermediul aplicației și site-ului Electrecord.com, iubitorii de muzică au acces la peste 60 de ani de muzică românească. Aplicația este singurul loc care aduce laolaltă cea mai mare parte din muzica românească de dinainte de 1989: de la Phoenix și Iris, la Mirabela Dauer, Silvia Dumitrescu, Margareta Pâslaru, Maria Tănase, Benone Sinulescu și mulți alții. În cadrul platformei, utilizatorii pot găsi o varietate de genuri muzicale, precum rock, jazz, pop, muzică ușoară, populară, clasică.
Călăuza filmelor de autor
Călăuza (Google Play) este o aplicație care își propune să promoveze filmele de bună calitate şi cele mai importante evenimente din industria cinematografică (festivaluri, dezbateri, conferinţe). Aplicaţia va avea un caracter interactiv: utilizatorii vor putea contribui cu voturi şi alte tipuri de feedback, vor fi organizate concursuri care să stimuleze utilizarea acestei aplicaţii, utilizatorii îşi vor putea rezerva locuri la evenimente.
Aplicația Călăuza a fost realizată de Maxim Software pentru Asociația Culturală Metropolis; partener: Ministerul Culturii.
Amazon și lucrurile sale interesante
Noul „Interesting Finds” de la Amazon este cea mai nouă modalitate prin care gigantul online încearcă să ajute cumpărătorii să descopere mai ușor produsele care îi interesează, anunță Ecompedia. În 2013, Amazon lansa Amazon Collections, site destinat adunării și share-uirii produselor preferate de pe Amazon; în 2015, începea să testeze „Amazon Stream”, care organiza produsele pentru femei și bărbați într-un feed de imagini, pe care fiecare le putea salva în colecția proprie de produse preferate.
Amazon Stream s-a transformat în „Interesting Finds” la începutul anului 2016, cele 4 secțiuni disponibile atunci (Toate, Bărbați, Femei și Distracție) fiind recent dezvoltate.
Meseriașul fain, din online la ușa ta
Ajusto este un serviciu de închiriere online pentru tot felul de specialiști în întreținerea casei. Este serviciul ideal pentru oamenii cu un program încărcat dar mereu conectați la Internet și care își doresc seriozitate și calitate. Este o platformă online pe care clienții pot cere ajutorul și în care meseriașii își pot oferi serviciile. Cu un design intuitiv și funcții ușor de folosit, platforma îți pune la dispoziție specialistul potrivit pentru lucrarea ta. Serviciul este disponibil deocamdată în București și Ilfov.
Îți faci un cont, adaugi un proiect și creezi o descriere – cu cât e mai amănunțită, cu atât mai bine. Precizezi dacă ai materiale proprii sau vrei ca Ajusto să aducă produsele potrivite. La final, ești invitat să încarci pe site o serie de fotografii despre proiect. Ultimul pas este validarea proiectului.
Zimilar îți caută produsele zenzațional de ieftine
Zimilar.ro agregă produsele vestimentare din cele mai importante magazine online din România, din dorința de a-ți oferi cea mai bună experiență și varietate atunci când ești în căutarea produsului dorit. Dragi bărbați, din păcate site-ul este doar pentru femei :-(.
La fiecare produs selectat, site-ul îți arată produsele similare și magazinele online unde pot fi găsite. Dacă dorești să cumperi, un link de afiliat din rețeaua 2Performant te duce pe site-ul vânzătorului respectiv.
Tastează Librărie.ro. Da, cu „ă”!
A fost lansat primul magazin online de cărţi din România cu nume de domeniu cu diacritice. Este vorba de www.librărie.ro, fostul magazin online cartidiverse.ro, anunță Go4it.ro. Posibilitatea să-ţi înregistrezi la rotld.ro un astfel de nume de domeniu există de ceva vreme, dar până acum nu sunt cunoscute magazine online care să fi apelat la aşa ceva. Asta deoarece o astfel de adresă implică dificultăţi tehnice.
Numele de domenii cu diacritice încearcă să-i învețe pe utilizatorii români să acceseze site-urile în limbajul natural, iar Google le indexează la fel de bine ca și pe cele fără diacritice.
0 Comentarii