Aplicația care caută chilipiruri
Noua aplicație pentru smartphone Needed caută automat prețurile cele mai mici pentru produsele pe care le ai pe lista de cumpărături. Programul nu se limitează la magazinele online, ci te poate direcționa și către magazine fizice din apropiere.
Deocamdată, aplicația funcționează doar în SUA, unde caută prețuri bune la magazine precum: CVS, Sam’s Club, Walmart, Kmart, Winn-Dixie, Big Lots, Sears, Best Buy, Macy’s, Haverty’s Crate & Barrel, Save-a-Lot. Unele dintre magazine au și produse proaspete în ofertă, așa că Needed îți poate sugera prețuri bune la toate produsele din lista ta.
OLX ghicește ce vrei să vinzi
În cadrul unei campanii integrate, OLX.ro a ieșit pe piață cu o ghicitoare online: după ce răspunzi la o serie de întrebări despre obiectul la care te-ai gândit, aplicația îți spune ce produs vrei să pui în vânzare. Sigur, răspunsul nu este mereu cel așteptat de tine, dar procedeul este amuzant.
După ce primești răspunsul, ai posibilitatea să adaugi imediat anunțul tău pe site.
Mâncare livrată pentru câinele tău
Nu numai tu trebuie să mănânci sănătos, ci și prietenul tău patruped. Aceasta este ideea din spatele serviciului The Farmer’s Dog, prin care poți comanda mâncare gătită și proaspătă pentru câini. Prin completarea unui formular interactiv, vei furniza detalii despre câinele tău, de la nume până la obiceiuri de alimentație, în așa fel încât să beneficiezi de o ofertă personalizată.
Prețul este calculat în funcție de opțiunile alese de tine și mâncarea îți va fi livrată pe o perioadă de test de două săptămâni. Dacă ești mulțumit, poți continua abonamentul.
Haine pentru lumea de dincolo
Nu este o glumă: magazinul online britanic Lyst a lansat o colecție specială pentru cei care vor să părăsească această lume cu stil. Lyst a realizat un sondaj online și a constatat că 85% dintre clienții lor vor să fie îmbrăcați în sicriu așa cum vor lăsa cu limbă de moarte celor apropiați.
Colecţia „Over My Dead Body” include 40 de articole vestimentare şi accesorii, iar prețurile sunt destul de piperate. Cei de la Lyst au angajat şi fotomodele pentru şedinţe foto profesionale în care să fie scoasă în evidenţă noua colecţie.
Fii reporter cu smartphone!
Ați auzit de jurnalismul cetățenesc? Ceea ce prin 2005-2006 era doar un concept a devenit realitate odată cu dezvoltarea rețelelor sociale. Acum oricine poate fi reporter după ce face o fotografie, adaugă un comentariu și publică totul pe Facebook sau Instagram. În acest context, Cecilia Valsted, Lars Frederiksen și Anders Thingholm au dezvoltat aplicaţia IndieFrame, bazată pe vasta lor experienţă în producţia de filme documentare. Aplicația acceptă acum conținut și de la „reporterii” români, iar oamenii primesc bani pe ceea ce trimit spre publicare.
Utilizatorii pot fi anonimi, iar preţul minim pe care îl pot cere pentru un material este de 1 dolar. Suma investită până în prezent în IndieFrame se ridică la 250.000 de dolari.
Ai remarcat și alte inovații în e-commerce în ultimul timp?
Lasă un comentariu mai jos! Mulțumim.
0 Comentarii