Inovație românească online: știrili pi smartphone, smochingul de pe net, fitness cu QR, domnul ReparăBicicleta

de | 17/10/2016 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Cini citești știrile pi mobil are o aplicație românească dedicată

Știrili este o aplicație de prin 2013, dar nu strică să vă aducem aminte de ea. Programul dezvoltat de o echipă românească monitorizează sute de surse – site-uri de știri, blog-uri, agregatoare etc. – și-ți oferă titlul, un rezumat și o imagine la fiecare articol. Poți interacționa cu aplicația: apreciezi știri, le elimini pe cele neinteresante, trimiți mai departe un articol.

stirili

Știrili se laudă că poate învăța din comportamentul utilizatorului, adică se va adapta la preferințele tale, dacă-i spui ce-ți place și ce nu. În timp, vei primi numai cele mai relevante informații. Partea cea mai bună a aplicației este că poți opta, printr-o apăsare de buton, să citești articolul într-o variantă fără reclame și alte elemente vizuale deranjante.


Fii la patru ace fără bătaie de cap!

Am mai scris aici despre un serviciu românesc de închiriat rochii, așa că este momentul să vă spunem câte ceva despre iTUX, un serviciu autohton online destinat bărbaților. Acolo se găsesc ţinute complete, formate din sacou, pantaloni, cămaşă, pantofi şi chiar accesorii.

Îți alegi un costum, îți alegi mărimea sau beneficiezi de consultanță din partea noastră referitor la măsura potrivită, noi îți trimitem costumul cu 1 săptămână înainte de eveniment, iar apoi îl returnezi. Sau îl cumperi și rămâne al tău, dacă pur și simplu nu te mai poți despărți de el.

itux

Pe site vei găsi un ghid al măsurătorilor și, dacă vrei să fii sigur că viitoarea ținută este exact pentru tine, poți merge în showroom pentru a o proba. După purtare, clienţii vor returna produsele prin intermediul unui curier.


Fitness-ul începe online

Continuăm seria inovațiilor românești cu Fitpass, un abonament online la sălile de fitness. De fapt, serviciul nu este integral românesc, pentru că din echipă fac parte și doi suedezi, dar asta nu înseamnă că nu este o inițiativă utilă și lăudabilă. Te înscrii pe site, vezi ce săli ai la dispoziție și ce tip de abonament ți se potrivește. Plătești online, descarci aplicația Fitpass pe smartphone și, când ajungi la sală, scanezi un cod QR pentru acces.

fitpass

Prețurile sunt între 140 și 230 de lei, iar abonamentele au avantaje proporționale cu valoarea. Deocamdată, Fitpass este disponibil numai în București, dar echipa promite că-l va lansa și în alte orașe.


Sir Fixalot de București

Ultima inovație românească din această serie este dedicată bicicliștilor urbani care nu au timp sau nu știu să-și repare singuri bicicleta. Sir Fixalot este un service de biciclete mobil care vine la tine la ușă cu instrumentele și cunoștințele necesare.

Noi avem toate astea și ajungem exact unde ești tu la oră stabilită: acasă, la birou sau pur și simplu la terasă unde te bucuri de o bere alături de prietenii tăi.

Rezervi un segment orar pe site-ul lor și ei vor veni cu drag în orice sector din București și în localitățile din județul Ilfov pe o rază de 20 km.


Ai remarcat și alte inovații în e-commerce în ultimul timp?
Lasă un comentariu mai jos! Mulțumim.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne