Iubire pentru animale, cardurile cadou, ambalaje reciclate: bune practici la magazinele TRUSTED (20)

de | 26/01/2016 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

În această serie de articole, încercăm să evidențiem cele mai bune exemple de autopromovare ale magazinelor atestate TRUSTED.ro sau de promovare a certificării TRUSTED. Vom fi cu ochii pe magazinele din programul nostru de atestare și, de fiecare dată când vom observa ceva demn de expresia „bună practică”, vom adăuga la colecție. Vă invităm să parcurgeți al 20-lea calup din această serie de articole.


Câini și biciclete, o poveste controversată

Magazinul Rovelo are la datele de contact, pe lângă informațiile obișnuite, și această precizare:

Din dragoste față de animale, platforma găzduiește mai mulți câini abandonați de diverse persoane de-a lungul vremii. Aceștia sunt inofensivi dar, dacă aveți totuși teamă, puteți solicita la intrare (gratuit) un aparat cu ultrasunete pentru îndepărtarea acestora.

RoVelo

Când mergeți la Piața Sudului ca să vă preluați bicicleta achiziționată de la Rovelo, poate vă împrieteniți și cu un câine cuminte!


Cine e în spatele magazinului

Întotdeauna este o idee bună să vă arătați latura umană în relația cu clienții. La această impresie contribuie și prezentarea echipei pe site-ul magazinului, așa cum face Bursadeanvelope.ro.

bursadeanvelope

După cum observați, câinele Tomy are un rol bine stabilit în echipă! Un client care vede această prezentare capătă o mai mare încredere în magazin și este foarte posibil să pună măcar un produs în coșul de cumpărături.


Logo-ul TRUSTED în poziție avantajoasă

Iată un alt magazin atestat care a ales să valorizeze Marca de Încredere TRUSTED.ro. La Pieseautocamioane.ro, logo-ul TRUSTED este așezat chiar lângă sigla magazinului!

pieseautocamioane

Logo-ul va fi observat imediat de fiecare vizitator al site-ului și astfel potențialii cumpărători își vor da seama că au de-a face cu un magazin de încredere.


Citate inspiraționale

Micile inovații fac diferența în e-commerce-ul de azi. O astfel de mică diferență este plasarea unor citate în diverse pagini ale site-ului Green Boutique, în subsol. De exemplu, după ce ne-am informat despre politica de returnare a produselor, putem cugeta un pic la cuvintele lui Thomas Edison:

greenboutique

O sugestie din partea noastră: citatele să fie în limba română și să se refere, chiar și la nivel aluziv, la conținutul din pagina respectivă.


Cardul cadou, mereu o idee bună

La sărbătorile trecute, cardurile și voucherele au fost la mare căutare. Ele sunt o modalitate comodă și flexibilă de a oferi cuiva o atenție, mai ales când nu au destul timp să cauți prin magazine. La Tudor Tailor, cardurile cadou au diverse valori sau poți oferi direct produse:

tudor-tailor

Livrarea produselor se face în trei zile lucrătoare și, deși este vorba despre produse la comandă, ele beneficiază de dreptul de retragere.


0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne