Inovație în e-commerce: pescuit la distanță, cumpărături la ușă, mixul lunar de semințe, aplicația câștigătoare

de | 5/01/2016 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Noi, cei de la TRUSTED.ro, nu ne uităm numai în ograda proprie. Ne place când remarcăm lucruri deosebite la magazinele care dețin Marca de Încredere și dedicăm o serie de texte bunelor practici întâlnite. Suntem atenți însă la ce se întâmplă în e-commerce-ul românesc și mondial și ne place când remarcăm inovații, idei năstrușnice de marketing, schimbări de detaliu. Iată al 14-lea text în care scoatem în evidență câteva inovații observate de noi în ultima perioadă.


Pescuiește de la distanță

De data aceasta, nu este vorba despre un magazin online clasic, ci de… un serviciu. Sau de un sport. Nici nu știm cum să numim site-ul Robofisher.com, cu ajutorul căruia poți pescui la distanță. Roboții care țin undițele pot fi controlați de tine. Evident, înainte de a începe să pescuiești trebuie să plătești.

RoboFisher

Și încă n-ați citit partea cea mai interesantă: este o invenție a lui Victor Popușoi, de acum 10 ani. Este prima inițiativă de acest tip din lume.


Cioc, cioc, cioc, cumpărăturile la ușă

Această inițiativă din străinătate a fost implementată în unele moduri și în România. Curierii de la Tok Tok Tok îți aduc nu numai mâncare acasă, ci și orice alte cumpărături dorești, de la magazinele din sistem. Deci, dacă ai nevoie de ceva de băut, de detergent de vase sau de accesorii pentru casă, plasezi comanda și alții fac cumpărăturile în locul tău!

Tok Tok Tok

Ca să fii cu sufletul împăcat, poți urmări prin aplicația mobilă curierul care trebuie să ajungă la tine, ca să știi cât mai ai de așteptat până când poți folosi produsele comandate. Serviciul este disponibil în Franța, Marea Britanie și Spania, numai în anumite orașe.


Mix-ul lunar de semințe

Rămânem în domeniul mâncării și al livrării și vă atragem atenția asupra serviciului NativeBox. Dacă vrei să ai în fiecare lună parte de delicii naturale și sănătoase, abonează-te la pachetele de câte 5, 10 sau 20 de pungi cu mix-uri de fructe uscate, nuci și semințe atent alese. În fiecare lună, primești un alt amestec.

NativeBox

Pachetul este livrat într-o zi de miercuri, la alegerea ta. Se poate livra în toată țara. Tu poți alege dacă vrei mai multe pungi cu același mix sau pungi diferite. În fiecare lună, decizi dacă dorești să mai primești cutia sau te oprești.


Vorbești și câștigi

Aplicația WowApp te ajută să comunici dar și să câștigi bani. Aplicația poate fi folosită pe telefon, computer sau tabletă. Cu cât comunici cu mai mulți oameni, cu atât poți câștiga mai mult.

„Noi împărțim peste 70% din propriile noastre venituri/profit provenite din piața internațională de telecom – o piață de $5 miliarde pe an, și din piața internatională de publicitate digitală pe mobil – o piață de $135 miliarde pe an. Mai departe, alegerea este a ta.”

WowApp

Poți alege să donezi la una dintre cele aproape 2.000 de asociații caritabile din peste 110 țări sau poți alege să transferi câștigurile în contul tău. Este bine de știut că poți folosi aplicația pentru a suna și în afara rețelei aplicației.


Ai mai remarcat și alte inovații în e-commerce în ultimul timp?
Lasă un comentariu mai jos! Mulțumim.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne