Inovație în e-commerce: meseriași pe net, colet fără adresă, meșteșugurile online

de | 10/11/2015 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

ShypNoi, cei de la TRUSTED.ro, nu ne uităm numai în ograda proprie. Ne place când remarcăm lucruri deosebite la magazinele care dețin Marca de Încredere și dedicăm o serie de texte bunelor practici întâlnite. Suntem atenți însă la ce se întâmplă în e-commerce-ul românesc și mondial și ne place când remarcăm inovații, idei năstrușnice de marketing, schimbări de detaliu. Iată al 11-lea text în care scoatem în evidență câteva inovații observate de noi în ultima perioadă.


Găsește.ro un profesionist!

De câte ori nu ți s-a întâmplat să cauți un instalator sau un arhitect sau un organizator de evenimente, lângă care să pui adjectivul „bun”? Ei bine, la Găsește.ro ai o șansă să dai peste acești oameni.

Noi vom cauta gratuit pentru tine persoana sau echipa cea mai potrivita, cea mai apropiata de tine ,care este disponibila sa te ajute, capabila sa iti intocmeasca devizele si sa realizeze lucrarile si proiectele de care ai nevoie.

Gaseste

Cum funcționează? Îți faci un cont pe site, completezi formularul specific proiectului tău și, peste câteva ore, vei primi prin e-mail ofertele adaptate cererii tale. Nu mai rămâne decât să alegi omul care crezi că ți se potrivește cel mai bine.


Trimite un colet fără să știi adresa

Pentru că trebuie mereu să inovezi în orice domeniu, iată un serviciu de livrare de colete inedit: Shyp.com. Nu trebuie să știi adresa destinatarului, trebuie doar ca și acesta, ca și tine, să folosească aplicația Shyp. Iată câteva explicații:

Soliciți curierul; acesta sosește în 20 de minute; lucrușoarele tale sunt ambalate într-o cutie branduită; în funcție de destinație, vor căuta cea mai ieftină metodă de livrare; la prețul acestei livrări, se adaugă 5 dolari ca taxă Shyp.


Emeșteșug bun pe net

Atelierul social de împletit papură, EcoSocial MEȘTEȘUG, lansează site-ul www.ecosocialmestesug.ro, care integrează un magazin online, prin intermediul căruia produsele realizate manual din papură împletită ajung mai aproape de potențialii clienți.

Emestesug

EcoSocial MEȘTEȘUG este o întreprindere socială care își propune revigorarea meșteșugurilor tradiționale din Delta Dunării, oferind o utilitate practică celor mai mari resurse regenerabile de aici: stuful și papura.


Uite cum îți vine online tricoul!

O mică problemă atunci când cumperi haine de pe net este că nu le poți proba. Dar acest inconvenient este compensat prin unele inovații, precum cea folosită de site-ul Teepublic: poți vedea cum ți-ar veni tricoul respectiv, prin pozele cu bărbați și femei de diverse conformații corporale.

Teepublic

Această inovație este în spiritul acestui magazin online, în mod evident orientat către publicul tânăr. Pe de altă parte, în pagina produsului poți vedea câte exemplare s-au vândut din fiecare model, ca să știi cu câte persoane îmbrăcate la fel ca tine te vei întâlni pe stradă.


Ai mai remarcat și alte inovații în e-commerce în ultimul timp?
Lasă un comentariu mai jos! Mulțumim.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne