Inovație în e-commerce: haine vechi online, fitness românesc pe ecran, lumea la picioare bine încălțate

de | 28/09/2015 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

Noi, cei de la TRUSTED.ro, nu ne uităm numai în ograda proprie. Ne place când remarcăm lucruri deosebite la magazinele care dețin Marca de Încredere și dedicăm o serie de texte bunelor practici întâlnite. Suntem atenți însă la ce se întâmplă în e-commerce-ul românesc și mondial și ne place când remarcăm inovații, idei năstrușnice de marketing, schimbări de detaliu. Iată al nouălea text în care scoatem în evidență câteva inovații observate de noi în ultima perioadă.

Vinde-ți online hainele vechi!

Iată o nouă tendință în e-commerce-ul din SUA: vinzi online hainele vechi pe care nu le mai porți. CNET prezintă în acest video trei servicii online specializate pe această nișă: Poshmark, eBay Stores și Varagesale.

Faci poze cu telefonul, adaugi descrieri și pui online! Site-urile respective vor opri un comision din vânzări. La altele, chiar administratorii site-ului se vor ocupa de fotografierea produselor, după ce le trimiți la ei. Majoritatea produselor puse în vânzare sunt haine, dar se poate vinde orice.

Fitness românesc pe ecran

Koobic.ro este „primul portal de fitness online interactiv din România”. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. În meniu există Tae-Bo, Pilates, aerobic, stretching, dansuri moderne, tonic pump etc.

Fitness interactiv online

După ce completezi formularul de înregistrare şi confirmi contul pe e-mail, contul tău Koobic va fi alimentat cu 20 de credite promoţionale, pentru a putea testa orele de sport interactive.

Livrare la botul calului

Printre funcționalitățile oferite clienților de către eMag, se află și detectarea automată a locului unde se află vizitatorul, pentru a-i putea afișa oferte personalizate. Printre acestea, cel mai apropiat loc de livrare prin cea mai ușoară metodă.

eMag detectarea poziției geografice

Pentru a-ți fi detectată poziția geografică, trebuie să fi intrat deja în contul de pe site sau să ai activată opțiunea de detectare din browser. Sigur, aici există unele implicații privind viața privată, deci ai grijă cum folosești această opțiune!

Vom plăti cu reverul hainei sau cu eșarfa

Visa Europe a colaborat cu Central Saint Martins College pentru o cercetare privind design-ul dispozitivelor de plată mobile pe care le vom folosi până în anul 2020. În viitor, plata se va face printr-un simplu gest, cu ajutorul unor accesorii digitale ce pot fi purtate pe haine. S-au detașat trei design-uri dintre cele propuse de studenții implicați în proiect: Small Change, Budgeteer, Thread.

Conceptele au fost create de mai mulți studenți la Design Industrial, conduși de Silas Grant (CSM Academic and Design Practitioner).

Lumealapicioare… încălțate

Paula Negrea a lansat site-ul Lumealapicioare.ro, un magazon online care le face fericite mai ales pe femei: este vorba despre pantofi la comandă.

„Brandul Password se naște după ce am fost, opt ani, jurnalist, marketer și director de modă în magazine online. Am văzut, în timpul ăsta, cât de mult ne ferim noi, femeile, să fim așa cum suntem cu adevărat, câte frici și câte tipare îndurăm, încă.”

Lumea la picioare

Încălțămintea la comandă este lucrată manual în atelierul propriu, de la 10 dimineața la 10 seara. O comandă intră în producție imediat ce este confirmată prin plata cu cardul. Apoi durează în jur de 15 zile execuția și livrarea comenzii.


 Ai mai remarcat și alte inovații în e-commerce în ultimul timp?
Lasă un comentariu mai jos! Mulțumim.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne