Logo-ul TRUSTED în poziție avantajată, cum să profiți de context, livrare eco: bune practici la magazinele TRUSTED (17)

de | 28/07/2015 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

În această serie de articole, încercăm să evidențiem cele mai bune exemple de autopromovare ale magazinelor atestate TRUSTED.ro sau de promovare a certificării TRUSTED. Vom fi cu ochii pe magazinele din programul nostru de atestare și, de fiecare dată când vom observa ceva demn de expresia „bună practică”, vom adăuga la colecție. Vă invităm să parcurgeți al 17-lea calup din această serie de articole.


Magazinul online Longeviv.ro a ales o variantă orizontală din cele patru ale logo-ului TRUSTED.ro, pe care le oferim site-urilor atestate. Partea lăudabilă este că logo-ul este plasat în prima parte a ecranului, în partea dreaptă a slider-ului cu promoții, între informarea cu livrare gratuită și numerele de telefon. Se creează astfel în mintea cumpărătorului senzația de încredere încă de cînd acesta ajunge pe homepage-ul magazinului.

Longeviv logo Trusted dreapta


Mindblower este întotdeauna la curent cu ce se întâmplă în țară și încearcă să profite comercial de tendințe. Pe blog-ul magazinului, există o sinteză a evenimentelor muzicale ale verii, iar în final sunt sugerate câteva produse potrivite pentru a ieși din mulțime. Accesoriile promovate sunt utile, șocante sau pur și simplu amuzante. Articolul de pe blog a generat unele reacții din partea publicului.

Mindblower evenimente accesorii


Ideaplaza este un magazin online cu un site foarte colorat, dinamic și plin de produse inedite. În afară de produsele promovate prin slider și în partea de jos a ecranului, mai există o metodă de a scoate în evidență produsele noi: elementele din meniu conțin la final mențiunea „Nou în site”, unde este scos în evidență ultimul produs din acea categorie introdus în stoc.

Ideaplaza produs nou in site


În pagina de produs de la Ecco Shoes, imediat sub preț, există un slider cu informații utile și avantaje pentru client: programul de lucru, plata cu cardul, retur etc. Printre aceste informații, se află și mențiunea „Magazin de încredere atestat Trusted.ro”. În timp ce privește imaginile cu produsul din diverse unghiuri, clientului îi sare în ochi și această mențiune și este posibil să fie convins să cumpere de la un magazin care respectă un set de standarde.

Ecco slider magazin atestat


Gadgetway dă senzația unui magazin online modern, orientat către tineri, care crede în transportul alternativ și în metodele de livrare nepoluante. Printre avantajele oferite clienților, în pagina de produs este promovat și transportul pe bicicletă, prin Sinapseria, disponibil dacă vremea permite acest mod de livrare.

Gadgetway transport bicicleta


Ați mai observat și alte exemple de bună practică la magazinele atestate TRUSTED.ro?

Trimiteți-ni-le la george@trusted.ro sau publicați un comentariu aici. Mulțumim!
Nu uitați să vă abonați la newsletter-ul  TRUSTED.ro
trimis o dată pe săptămână, în fiecare joi!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne