Livrare cu bicicleta, măsuri de croitorie, lauda pe Facebook: bune practici la magazinele TRUSTED (14)

de | 20/05/2015 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

În această serie de articole, încercăm să evidențiem cele mai bune exemple de autopromovare ale magazinelor atestate TRUSTED.ro sau de promovare a certificării TRUSTED. Vom fi cu ochii pe magazinele din programul nostru de atestare și, de fiecare dată când vom observa ceva demn de expresia „bună practică”, vom adăuga la colecție. Vă invităm să parcurgeți al 14-lea calup din această serie de articole.


Cea mai rapidă metodă de livrare în București este cu bicicleta și de aceea este și destul de scumpă. Efortul financiar din partea clientului merită, pentru că are acasă rapid produsele comandate și încurajează astfel transportul alternativ în Capitală. Bioportal.ro oferă această modalitate de livrare prin Tribul (opțiunea este vizibilă dacă aveți ceva în coș).

bioportal


Este util ca magazinele atestate să promoveze Marca de Încredere TRUSTED.ro pe care o dețin oriunde consideră că au vizibilitate, pentru sporirea prestigiului în fața clienților. La Autowebshop.ro, sigla TRUSTED este folosită chiar și în semnătura de la e-mail, iar acest fapt readuce în atenția clienților faptul că este vorba despre un magazin de încredere.

autowebshop


La GPeC Summit din mai 2015, invitații internaționali au tot pomenit o tendință nouă în domeniu: clienții sunt atrași de magazinele online care le oferă ajutor, care-i îndrumă, înainte de a-i îndemna să cumpere. Iată un clip utilitar de la Zazaboutique, magazin proaspăt atestat TRUSTED, din care învățați cum să luați corect măsuri de croitorie.

zazaboutique


La același capitol utilitar se află și rețetele de gastronomie oferite de Sanovita.ro, magazin online specializat pe produse alimentare sănătoase. Rețetele sunt ușor de preparat și necesită ingrediente din acest magazin online. Clienții vor simți că, dincolo de spiritul mercantil, magazinul se preocupă de bunăstarea lor și că încearcă să le vină în ajutor.

sanovita


De ce să nu vă mândriți cu atestarea TRUSTED.ro exact acolo unde sunt clienții voștri? Gadgetway.ro „s-a dat mare” cu Marca de Încredere pe Facebook, acolo sunt fanii magazinului online. În status-ul publicat, Gadgetway explică pe scurt ce este și ce scop are programul TRUSTED.

gadgetway


Ați mai observat și alte exemple de bună practică la magazinele atestate TRUSTED.ro?

Trimiteți-ni-le la george@trusted.ro. Mulțumim!
Nu uitați să vă abonați la newsletter-ul  TRUSTED.ro
trimis o dată pe săptămână, în fiecare joi!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne