Facebook Offers, retur în 31 de zile, animație 360 de grade, program pentru bloggeri: bune practici la magazinele TRUSTED (11)

de | 10/04/2015 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

În această serie de articole, încercăm să evidențiem cele mai bune exemple de autopromovare ale magazinelor atestate TRUSTED.ro sau de promovare a certificării TRUSTED. Vom fi cu ochii pe magazinele din programul nostru de atestare și, de fiecare dată când vom observa ceva demn de expresia „bună practică”, vom adăuga la colecție. Vă invităm să parcurgeți al 11-lea calup din această serie de articole.


Mindblower folosește Facebook Offers pentru a-și promova unele produse din magazinul online. Acestea sunt reclame deosebite prin care magazinele online pot scoate în față anumite produse deosebite sau prețuri speciale. Este încă un instrument util de marketing pus la dispoziție de Facebook pentru paginile de brand.

Mindblower FB Offers


Originals se laudă cu premiile obținute de-a lungul timpului, în pagina Despre noi. Printre ele, magazinul menționează și Marca de Încredere TRUSTED.ro. Menționarea distincțiilor sau a atestărilor crește încrederea clienților în magazinul online respectiv și poate stimula concurența pe piață.

Originals Despre noi


Cumpărătorii care intră pe site-ul magazinului Krista văd imediat avantajele pe care le obțin dacă achiziționează produse de aici. Printre ele, posibilitatea de a returna produsele în 31 de zile, deci cu 17 zile mai mult decât obligă legea. Printre lucrurile evidențiate de Krista, se află și locul 1 obținut la GPeC 2014 la categoria „Bebeluși, copii, jucării”.

Krista avantaje


Borealy vine cu o inovație simplă, dar de mare efect: produsele pot fi vizualizate la 360 de grade. Simularea permite clientului să vadă toate fațetele unei bijuterii. Animația poate fi vizualizată fullscreen, poate fi oprită și utilizatorul o poate controla fotogramă cu fotogramă, în așa fel încât să nu-i scape niciun detaliu.

Borealy animatie


Organic Baby pune preț pe social media și are un program special pentru bloggeri. Cei care au un blog personal specializat sau generalist pot testa produse de la acest magazin online, pentru a scrie recenzii documentate. Blogger-ul poate alege dintre produsele propuse, cu o valoare de maximum 100 de lei.

Organic baby bloggeri


Ați mai observat și alte exemple de bună practică la magazinele atestate TRUSTED.ro? Trimiteți-ni-le la george@trusted.ro. Mulțumim!
Nu uitați să vă abonați la newsletter-ul TRUSTED.ro trimis o dată pe săptămână, în fiecare joi!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne