Logo-ul TRUSTED prinde forme noi, filtre de căutare rapidă, fereastră cu promoțiile zilei: bune practici la magazinele TRUSTED (8)

de | 11/03/2015 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

În această serie de articole, încercăm să evidențiem cele mai bune exemple de autopromovare ale magazinelor atestate TRUSTED.ro sau de promovare a certificării TRUSTED. Vom fi cu ochii pe magazinele din programul nostru de atestare și, de fiecare dată când vom observa ceva demn de expresia „bună practică”, vom adăuga la colecție. Vă invităm să parcurgeți al optulea calup din această serie de articole.


Allkids.ro oferă logo-ului TRUSTED.ro o poziție privilegiată în site. Acesta este plasat în partea stângă, pe o poziție fixă. Clientul va fi conștient, pe parcursul vizitei sale, că va cumpăra de la un magazin în care poate avea încredere.

Allkids logo Trusted pozitie fixa


Filtrul de pe prima pagină a magazinului Ama-shop.ro te ajută să ajungi rapid în secțiunea care te interesează. Astfel, alegi „câini” sau „pisici” în primul câmp al formularului-filtru și, în funcție de această opțiune, ți se vor afișa brand-urile care comercializează mâncare pentru una sau alta dintre categoriile de animale de companie.

Ama-shop filtru cautare produse


Și Watchshop.ro folosește filtrul de căutare. Din prima pagină, ești trimis într-o pagină specială în care există un formular de căutare complex. De acolo selectezi stilul vestimentar la care vrei să asortezi ceasul dorit, bugetul alocat achiziției și chiar timpul în care dorești să-ți ajungă produsul acasă.

Watchshop filtru avansat cautare produse


Când intri pe site-ul Magazinieftin.ro, îți atrage atenția fereastra din stânga jos cu promoțiile zilei. Poți naviga prin ele apăsând pe săgețile stânga-dreapta sau, dacă nu ești interesat, poți închide fereastra. Iată o metodă neintruzivă de a anunța reducerile momentului!

Magazinieftin fereastra reducerile zilei


Delphionline.ro este unul dintre primele magazine proaspăt atestate care afișează un format nou al logo-ului TRUSTED.ro. Am creat 4 versiuni ale acestui logo, în așa fel încât cel puțin unul să se încadreze perfect în design-ul site-ului și mențiunea „Click pentru verificare” să rămână lizibilă, deoarece este cel mai important element pe care trebuie să-l observe consumatorul.

Delphionline logo Trusted nou


Și Artaceaiului.ro a adoptat unul dintre logo-urile TRUSTED noi și l-a plasat în dreapta site-ului, pe o poziție fixă. Alături de simbolul pentru contact prin telefon (tot în nuanțe de verde), logo-ul TRUSTED atrage atenția clientului și-i oferă încredere în acest magazin online.

Artaceaiului logo TRUSTED nou pozitie fixa


Ați mai observat și alte exemple de bună practică la magazinele atestate TRUSTED.ro? Trimiteți-ni-le la george@trusted.ro. Mulțumim! Nu uitați să vă abonați la newsletter-ul TRUSTED.ro trimis o dată pe săptămână, în fiecare joi!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne