Bune practici la magazinele TRUSTED (3)

de | 11/12/2014 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Am început pe blog-ul nostru o serie nouă de articole în care încercăm să evidențiem cele mai bune exemple de autopromovare ale magazinelor atestate TRUSTED.ro sau de promovare a certificării TRUSTED. Vom fi cu ochii pe magazinele din programul nostru de atestare și, de fiecare dată când vom observa ceva demn de expresia „bună practică”, vom adăuga la colecție.

Vă invităm să parcurgeți al treilea calup din această serie de articole.


La DYFashion, logo-ul TRUSTED este la loc de cinste pe prima pagină, încadrat asemeni celorlalte elemente din bara din stânga. Astfel, cumpărătorii vor repera ușor faptul că este un magazin de încredere și logo-ul nostru se încadrează în design-ul site-ului.

dyfashion


Magazinul de unghii false NailShop afișează pe partea dreapta câteva tab-uri ce trimit către rețelele sociale și către clipurile de la Youtube. Clipurile explicative contribuie la prestigiul magazinului și-i apropie pe clienți de brand. În plus, clipurile video au un potențial viral puternic.

nailshop


Și magazinul Articole Party valorizează logo-ul TRUSTED și se mândrește cu faptul că este un site care îndeplinește un set de criterii de atestare. Logo-ul este afișat în prima jumătate a ecranului, chiar sub meniu.

articoleparty


Proaspăt câștigător la Gala Premiilor E-Commerce (categoria „Echipamente de securitate și supraveghere”), magazinul Spy Shop afișează logo-ul TRUSTED pe întreaga lățime a barei din stânga. Este imposibil pentru un client să rateze informația potrivit căreia magazinul este unul de încredere și poate face cumpărături liniștit de acolo.

spy-shop


Pe site-ul Arena Instalațiilor, două elemente ies în evidență: logo-ul TRUSTED și caseta cu Asistență clienți. Caseta cu logo-ul este prezentă permanent pe site-ul acestui magazin. Este un argument în plus de a cumpăra pentru clienții care încă ezită să pună produse în coș.

arenainstalatiilor


Ați mai observat și alte exemple de bună practică la magazinele atestate TRUSTED.ro? Trimiteți-ni-le la george@trusted.ro. Mulțumim! Nu uita să te abonezi la newsletter-ul TRUSTED.ro trimis o dată pe săptămână, în fiecare joi!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne