Ofertă early bird la GPeC Summit 2014, conferința cremei profesioniștilor din e-commerce

de | 17/10/2014 | 0 comentarii

Reading Time: 3 minutes

gpec summitÎnainte de desemnarea câştigătorilor anului în comerţul electronic din cadrul celei de a 9-a ediţii a Galei Premiilor eCommerce, vă invităm la ediţia de toamnă a Summit-ului GPeC, în 27 noiembrie 2014, la Crystal Palace Ballrooms, în București. Anul trecut, peste 600 de participanți au asistat la prezentări care i-au ajutat să-și crească vânzările, să-și îmbunătățească relația cu clienții, să-și dezvolte afacerea.

S-au deschis înscrierile la Summit-ul GPeC 2014 și puteți profita de oferta early-bird valabilă până în 7 noiembrie: 39 de euro de persoană (TVA inclus). Oferta standard va fi valabilă în perioada 8 – 21 noiembrie 2014 și va fi de 59 de euro de persoană (TVA inclus).

Este vorba despre o zi întreagă de conferinţă axată pe optimizarea conversiilor şi creşterea vânzărilor dar şi pe analize detaliate ale situaţiei actuale a pieţei de comerţ electronic, punctând tendinţele de dezvoltare pentru 2015. Speakeri internaţionali şi români, nume grele ale industriei, vin la GPeC Summit. André Morys şi John Ekman, doi dintre cei mai buni specialişti în optimizarea conversiilor la nivel mondial, vor vorbi pentru prima oară în România, pe 27 noiembrie 2014 la GPeC Summit.

André Morys

Este autorul cărţii bestseller Conversion Optimierung, co-fondator şi CEO al companiei Web Arts, precum şi fondatorul unuia din cele mai importante evenimente internaţionale dedicate optimizării conversiilor: European Conversion Summit.

John Ekman

Este fondatorul companiei Conversionista!, numele nr. 1 de optimizare a conversiilor în Suedia. Conform lui John, un „conversionista” este acel cineva pasionat profund şi nebuneşte de îmbunătăţirea conversiei, aşa cum este şi el. Pe lângă consultanţă avizată acordată marilor companii suedeze pentru creşterea ratei de converise, John este şi organizatorul evenimentului Conversion Jam, unul dintre cele mai apreciate din Suedia.

Pe lângă cele două nume internaționale grele, Violeta Luca, VP & Executive Director eMAG, va împărtăși audienței rezultatele eMAG pentru Black Friday din noiembrie 2014 și tendințele pieței de comerț online pentru 2015, văzute prin prisma liderului de piață.

O zi de schimburi de informații utile

De dimineaţă până seară, veți asista la GPeC Summit la panel-uri şi speech-uri inspiraţionale pe subiecte de actualitate şi de maxim interes pentru orice afacere online. Vă încurajăm să adresați întrebări şi să participați activ în cadrul dezbaterilor pentru a afla răspunsurile avizate ale celor mai buni specialişti în e-commerce.

„Cele nouă ore din intervalul 09:00-18:00 sunt de neratat pentru oricine activează în comerțul electronic sau și-a propus să lanseze o afacere online. Tot ce este de maximă importanță despre piața de e-commerce și despre cum să vinzi mai mult afli la GPeC Summit. Dupa ce i-am adus pentru prima oară în România pe Chris Goward și Bryan Eisenberg, suntem entuziasmați să îi anunțăm pe unii dintre cei mai buni specialiști în optimizarea conversiilor la nivel mondial: André Morys și John Ekman. Îi veți întâlni la GPeC Summit, pe 27 noiembrie 2014”, a spus Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

GPeC Summit se va încheia cu Festivitatea de Premiere GPeC 2014, într-o atmosferă de show, alături de elita comerţului electronic.

Profitați de oferta early bird până în 7 noiembrie – 39 de euro cu TVA inclus! Magazinele online înscrise în competiţia GPeC 2014 beneficiază de gratuitate în participare atât la Summit, cât şi la Festivitatea de Premiere – în limita a două locuri pe magazin.

Toate detaliile și formularul de înscriere sunt pe site-ul oficial GPeC. Dacă veniți, nu uitați să confirmați prezența în pagina evenimentului pe Facebook, ca să ne salutăm și să discutăm informal la summit!

Foto: George Hari Popescu (pentru GPeC)

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne