2Parale preia agenția Insight360 și lansează o divizie de Content Marketing și Social Media Management

de | 26/06/2014 | 0 comentarii

Reading Time: < 1 minute

Compania 2Parale, partener al programului TRUSTED.ro, anunță preluarea agenției de marketing și comunicare Insight360. Echipa, competențele și portofoliul Insight360 vor sta la baza noii divizii 2Parale, care își va extinde astfel serviciile oferite tuturor clienților.

Achiziția se va face exclusiv prin transfer de acțiuni. Odată cu această preluare, Andreea Cimpoeșu, Managing Partner Insight360 și unul dintre fondatorii agenției, va deveni Chief Operating Officer (COO) 2Parale.

Absolventă a unui Executive MBA de la CEU Business School, Andreea Cimpoeșu are o experiență în business de peste 14 ani, atât în corporații ca Romtelecom și Xerox, cât și în companii agile precum Kaspesky Lab România&Bulgaria și Insight360. În noua echipă 2Parale, ea va conduce proiectul de Performance Marketing și expansiune regională a unui business care și-a dovedit deja succesul pe piața locală.

Insight360 aduce expertiza câștigată în zeci de proiecte de strategie, branding, graphic design, dezvoltare și aplicații web, content marketing și social media management, pentru branduri locale și internaționale: Kasperky Lab, Symantec, Enterprise Business Systems, Mobzine, Microsoft Certified Trainers, Ron Kaufman.

În următoarea perioadă, 2Parale intenționează să dezvolte portofoliul de tehnologii și servicii de performance marketing, fiind și în proces de atragere a unor noi investiții destinate dezvoltării regionale, precizează Dorin Boerescu.

Rețeaua de afiliere 2Parale a generat anul trecut 217.000 de vânzări, în creștere cu 44% față de anul precedent, și mai bine de 181.000 de lead-uri. Aceste conversii au adus afiliaților din rețea comisioane în valoare de 2,85 de milioane de lei (fără TVA).

Mai multe detalii, pe blog-ul 2Parale.

 

 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne