Avem magazine noi în TRUSTED.ro!

de | 9/12/2013 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Alimente, electronice, cadouri diverse, plante și flori, asigurări, suplimente nutritive… TRUSTED.ro s-a îmbogățit cu noi membri. Iată cele mai noi magazine care au primit Marca de Încredere.

Dabexpert.ro

Calitatea produselor HORECA, acum direct la tine acasă ori la birou. DAB EXPERT îți oferă gustul și calitatea premium specifice restaurantelor, cafenelelor, hotelurilor sau magazinelor gourmet de peste hotare. Brand-urile premium și de lux, selecția atentă a produselor și atenția sporită asupra detaliilor fac din produsele DAB EXPERT alegerea potrivită atunci când vă doriți mai mult decât vă poate oferi supermarket-ul. O gamă în permanentă dezvoltare, produse recunoscute la nivel mondial, materiale și ingrediente fine.

Dwyn.ro

Magazinul vrea să spulbere miturile din mintea cumpărătorilor români privitoare la comerțul electronic, îndemnându-i pe aceștia să se documenteze mai întâi despre calitatea produselor și serviciilor oferite de Dwyn. Există pe piață o mulțime de magazine care comercializează electronice și computere. Ai putea alege Dwyn din motive evidente: este un magazin cu 9 ani vechime pe piață; comanzi azi și primești azi daca ești în București sau mâine daca ești în afara Bucureștiului; în fiecare zi oferta de produse se diversifică; toate produsele sunt originale, cu certificat de garanție de la producător ș.a.m.d.

Romasig.ro

Acest site oferă posibilitatea tuturor clienţilor săi de a compara în timp real tarifele tuturor societăţilor de asigurare din România şi de a alege cele mai ieftine asigurări RCA. ROMASIG este primul broker de asigurări din Oltenia autorizat de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor şi al şaselea din ţară, înregistrat sub numărul RBK-006. Romasig activează în domeniul asigurărilor de 14 ani, timp în care a încheiat parteneriate cu cele mai importante societăţi de asigurare.

Sweetgarden.ro

Magazin cu plante roditoare și ornamentale pentru grădină, dar și un portal cu sfaturi utile despre grădinărit. Site-ul a fost lansat în ianuarie 2011, cu numele MultePlante.ro. În august 2013, a avut loc un rebranding, a fost reînnoit webshop-ul și a fost schimbată denumirea.

Topbody.ro

Este un magazin virtual care importă şi vinde cele mai bune şi cunoscute suplimente nutritive pentru sportivi, vitamine şi minerale, arzătoare de grăsimi şi accesorii fitness. TOPBODY pune la dispoziţia clieţilor un magazin online cu produse de calitate, produse recomandate şi testate de profesionişti din domeniu. Printre cele mai reputate bran-duri pe care Topbody le comercializează: Optimum Nutrition, Nutrend, BSN, Dymatize, Gaspari Nutrition sau Nutrend Compress EXpand.

Florariacupovesti.ro

Este un boutique online cu buchete de trandafiri, împachetaţi în cutii speciale şi cu livrare personalizată, prin mesageri îmbrăcaţi la costum. Este o florărie online ce îmbină tradiţia şi inovaţia, aducând frumuseţea atemporală a trandafirilor în cutii cu un design elegant şi unic. Oferim şi consultanță în compunerea mesajelor. Fiecare detaliu este executat cu atenţie, de la rafia naturală cu care sunt legate buchetele şi panglica de satin cu care este legată cutia noastră exclusivă, până la cartonaşul cu instrucţiuni pentru îngrijirea trandafirilor. Şi că totul să fie perfect, livrarea nu se face printr-un serviciu clasic de curierat, ci prin mesageri îmbrăcaţi în costume elegante.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne