Magazine noi în TRUSTED.ro

de | 21/10/2013 | 0 comentarii

Reading Time: 2 minutes

Familia TRUSTED.ro s-a îmbogățit cu noi membri. Cele mai noi magazine care au primit Marca de Încredere vin mai ales din domeniul tehnologiilor.

Lansat în decembrie 2010, eGood.ro este un magazin online de electrocasnice, electronice, video, comunicații și IT. Magazinul îmbină design-ul elegant cu varietatea de produse la prețuri bune. Egood.ro vine în întâmpinarea clienților cu fișe informative detaliate pentru fiecare produs. Modalitățile de plată sunt: numerar, ordin de plată, online prin card de credit / debit sau plata la sediul magazinului.

Tot în domeniul tehnologiei și al gadget-urilor activează și Xphones4all.com. Magazinul lansat în ianuarie 2012 comercializează telefoane mobile la prețuri accesibile. O parte din banii plătiți pe produsele cumpărate de aici merg la Fundația pentru Copii Abandonați, așa că aveți un motiv în plus să alegeți acest magazin atestat TRUSTED.ro. Xphones4all.com oferă și posibilitatea de a oferi vouchere cadou cu sume la alegere.

Magazinultau.ro poate fi considerat unul dintre primele magazine on-line din Romania, data de lansare oficială fiind noiembrie 2001. Acest magazin s-a implicat întotdeauna în inițiative precum Black Friday și campanii de promoții diverse. De asemenea, magazinultau.ro a fost printre primele site-uri din e-commerce-ul românesc care au implementat metoda de comandă rapidă, fără înregistrare.

Demax.ro vinde electronice și electrocasnice, foto și video, produse pentru climatizare și îngrijire personală. Magazinul s-a lansat în august 2012. Zeci de firme sunt prezente cu produse pe site și filtrele de căutare în ofertă sunt extrem de folositoare clienților și vizitatorilor.

Magazinul proaspăt atestat care iese din zona tehnologiei este 0-14ani.ro, lansat în iulie 2012. Site-ul a fost creat din dorința de a le oferi părinților români o selecție a celor mai bune produse destinate copiilor. Munca echipei constă și în negocierea celor mai bune prețuri și prezentarea acestor produse într-un mod plăcut, astfel încât părinții să-și creeze o opinie corectă despre ceea ce urmează să cumpere.

Le urăm noilor membri bun venit în rețeaua TRUSTED.ro și ne exprimăm speranța că Marca de Încredere pe care au obținut-o de curând le va spori încrederea în ochii cumpărătorilor și le va crește afacerea!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Feedback.Trusted.ro

Partenerii noștriNewsman
Mobilpay
Avocatnet.ro

Urmărește-ne